Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek volna egy jó tanácsa?
Figyelt kérdés
Lassan 40 éves vagyok.Szűzen mentem férjhez.Vannak gyermekeim is.A házassagom egy csőd tömeg.Csak a gyermekeink tartanak össze minket.2 éve egy üzletben dolgozom.A főnököm egy végtelen kedves odaadó aranyos.Nagy szimpátia alakult ki köztünk.Eleinte sok személyes találkozó volt köztünk.Ebéd és fagyi meghívás keretében.Aztan én rá jöttem hogy többet kezdek érezni mint barátság.Próbáltam távot tartani,de nem hagyta.Felakartam töbször mondani de valahogy nem jött össze.Ez a férfi egy zárkózott munkamániás.Mindennap beszélünk.Par napot tud nélkülem lenni.Annyira egymásra vagyunk hangolódva,hogy érezük ha a másik fél szomorú.Rengeteg szerelmes dalokat kűld.Az írasaihoz is szíveket mellékel.Amint van egy kis szusszanási ideje máris telefonál nekem.Állandóan azt mondogatja hogy nagyon szeret és fontos vagyok neki,de csak mint barát.Sosem volt köztünk semmi testi kontakt.Viszont lépésröl lépésre közeledtünk egymáshoz,ami mára számomra egy halálosan szerelmes asszonyt alakított ki.Ő is egyre közelebb jön.Az írásai is meg változtak,egyre töbször sajatjaként idéz a szövegeiben.Kis csibém,meg hasonlók.Barmi történik az életébe mindent meg oszt velem.Verseket is ír nekem.Féltékeny rám.Par hónapja viszont nem akar személyesen találkozni.Mintha félne ettöl.Külömben az együtt létek alatt mindketten ragyogunk.Eufórikus állapotban vagyunk.Zavarban van mindenhova beveri fejét lábát.Elfelejti hova rakta le a tárgyait.Ő egy menő vállakozó 10 boltja van.Kb 20 embert alkalmaz.Nagyon szenvedek mert amit érzek iránta azt szavakba nem lehet összefoglalni.Benne talaltam meg azt amit mindíg is kerestem.Ő jelenti nekem a mindent.Kérlek titeket ne írhatok negativumot.Tudom férjes asszony vagyok,és Ő is házas.De én nem szerelemböl mentem férjhez.Csaladom házasított.Nem vagyok boldog a párommalTapasztalatlan és naiv vagyok férfiak terén.A férjemen kívűl más nem érintett még!Ezt a levelet azért írtam,mert szeretnélek megkérdezni titeket,hogy szerintetek a szóban forgó férfi mit érezhet irántam.Szerelmes lenne ő is.
Mar ne haragudj, de az irasod alapjan egy unintelligens, iskolazatlan, es vegtelenul egyszeru leny vagy, aki meg irni se nagyon tud. Nem gondolom, hogy azert, amit te nyujtani tudsz, barki is tuzbe menne. Valoszinubbnek tartom, hogy a vegtelen egyszeruseged probaljak kihasznalni a ferfiak, hogy egy lukkal tobbe bejuthassanak, hisz konnyebb megszerezni egy ilyen not, mint egy okos, talpraesett, vagany csajt. En a helyedben inkabb iskolaba jarnek, tanulnek, es probalnam behozni azt a nagy hatranyt, amiben szellemileg vagy az atlaghoz kepest. Es ezt nem bantasbol mondom, hanem enelkul nem mesz semmire.
2018. nov. 12. 07:59
12/25 anonim válasza:
Lehetek én az ünneprontó?
Annyira őszinte, tiszta szerelem fűz hozzá, hogy az egyetlen, amit írsz róla, hogy anyagilag jól áll, és nincs gyereke.
Te abba az álomképbe vagy szerelmes, hogy milyen jó életed lenne mellette.
A pocsék házasságodban pedig nem a gyerek miatt ragadtál benne, hanem anyagi okból.
Azt is előre megmondom, hogy nagyon po.fára fogsz még esni. Két éve szenvedsz más férfi miatt, és a férjednek fel se tűnik? Akkor már neki is rég van valakije, és nem érdekled.
2018. nov. 12. 08:12
13/25 A kérdező kommentje:
Gazdag családbol származom.Anyagi szükségletem nincs.Épp az a kicsiny csoportba tartozom akit nem varázsol el a pénz látványa.Nem azért dolgozom mert rá vagyok szorulva,hanem mert szeretem és élvezem a munkám.
2018. nov. 12. 08:41
14/25 anonim válasza:
Akkor mi tart vissza attól, hogy elválj és új életet kezdj?
2018. nov. 12. 08:44
15/25 A kérdező kommentje:
Ez egy bonyolúlt história,hogy miért is vagyok még házasságban.
A negativ kommentelőknek üzenem:
Aki uninteligensnek és analfabétának neveznek.Nézzenek mélyen magukba,mert egy érzéketlen tuskók.Hatalmas szeretethiányban szenvednek.Ilyeneket csak sajnálni lehet.
2018. nov. 12. 08:51
16/25 anonim válasza:
#15 akkor miért hergeled őket? Miért nem csak sajnálod?
2018. nov. 12. 08:56
17/25 A kérdező kommentje:
Azt mondjatok ne higyjek az igaz szerelemben?Hogy létezik olyan,h valaki olyan hatással van rád,hogy ragyogsz,hogy egyszerűen a együttlétek alatt nincs idő és tér?Hogy Ő is imad velem lenni!Egyszerüen olyan eneriat adunk egymásnak,hogy egésznap vigyorgunk ha mar el is köszöntünk.Ő mit érezhet?Ez itt a kérdés.Nem pedig az,hogy kinek mi a véleménye rólam.
2018. nov. 12. 09:37
18/25 anonim válasza:
A kettő nem zárja ki egymást. De a kérdést nem én írtam ki, hanem te. Amikor jellemzek egy hozzám közel álló embert, sose kerül szóba, hogy x boltja és alkalmazottja van. Vagyis neked ez IS fontos, és nem az, hogy hány éves, hogy néz ki, mi a hobbija, mi bennetek a közös.
Kivetíted rá a saját érzéseid, visszaigazolást keresel ott is, ahol nincs. Az, hogy kicsi csibének hív nekem nem arra utal, hogy őrülten szerelmes, hanem hogy naivnak, értlennek tart.
Két év nagyon hosszú idő. Ha akart volna valamit, már rég bevallja. Nem tűnik szégyellősnek. De szerelmesnek se.
Azt viszont látom, hogy te nem tudod, hogy mit akarsz. Vagy pont hogy ezt a szerelmes vergődést élvezed.
2018. nov. 12. 09:42
19/25 anonim válasza:
Neked óriási szeretethiányod van és megbecsülésre, elismerésre vágysz.
Bármelyik pasiba szerelmes lettél volna akitől ezt megkapod.
A főnököd jó érzékkel érzett rá arra hogy hogyan lehet téged manipulálni.
Mostanában azért vett vissza magából mert megijedt hogy szerelmes lettél bele, fél attól hogy mindent borítasz.
Ne legyenek illúzióid, ha ő is szerelmes lenne beléd akkor már együtt élnétek.
Csak egy játék vagy neki. Nem csak a szexre hajt, mert ha csak azt akarná akkor már megdugott volna. Ez a hódítás-játék neki csak egy önigazolás, jó móka.
Ja és attól hogy szüzen mentél férjhez és nem érintett más férfi még lehetsz hűtlen. A hűség a fejedben van és nem a puncidban.
Beszélj a férjeddel és hozzátok rendbe a kapcsolatot amíg még lehet.
Gyerekes elvált nőként sok férfi fog használni, de nagyon kevés lesz az aki veled akarja leélni az életét.
2018. nov. 12. 09:42
20/25 anonim válasza:
Van egy hasonló szituációban levő azonos gondolkodású nő ismerősöm.
Elvált 2 gyerekkel. 3-4 havonta más férfiba szerelmes halálosan, mindig azt mondja hogy Ő az igazi, nemsokára összeköltöznek.
A hülye is látja hogy a pasik csak szexjátéknak tekintik, semmi komolyat nem akarnak tőle. Ha mondjuk neki vérig van sértve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!