Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valakinek volna egy jó tanácsa?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek volna egy jó tanácsa?

Figyelt kérdés
Lassan 40 éves vagyok.Szűzen mentem férjhez.Vannak gyermekeim is.A házassagom egy csőd tömeg.Csak a gyermekeink tartanak össze minket.2 éve egy üzletben dolgozom.A főnököm egy végtelen kedves odaadó aranyos.Nagy szimpátia alakult ki köztünk.Eleinte sok személyes találkozó volt köztünk.Ebéd és fagyi meghívás keretében.Aztan én rá jöttem hogy többet kezdek érezni mint barátság.Próbáltam távot tartani,de nem hagyta.Felakartam töbször mondani de valahogy nem jött össze.Ez a férfi egy zárkózott munkamániás.Mindennap beszélünk.Par napot tud nélkülem lenni.Annyira egymásra vagyunk hangolódva,hogy érezük ha a másik fél szomorú.Rengeteg szerelmes dalokat kűld.Az írasaihoz is szíveket mellékel.Amint van egy kis szusszanási ideje máris telefonál nekem.Állandóan azt mondogatja hogy nagyon szeret és fontos vagyok neki,de csak mint barát.Sosem volt köztünk semmi testi kontakt.Viszont lépésröl lépésre közeledtünk egymáshoz,ami mára számomra egy halálosan szerelmes asszonyt alakított ki.Ő is egyre közelebb jön.Az írásai is meg változtak,egyre töbször sajatjaként idéz a szövegeiben.Kis csibém,meg hasonlók.Barmi történik az életébe mindent meg oszt velem.Verseket is ír nekem.Féltékeny rám.Par hónapja viszont nem akar személyesen találkozni.Mintha félne ettöl.Külömben az együtt létek alatt mindketten ragyogunk.Eufórikus állapotban vagyunk.Zavarban van mindenhova beveri fejét lábát.Elfelejti hova rakta le a tárgyait.Ő egy menő vállakozó 10 boltja van.Kb 20 embert alkalmaz.Nagyon szenvedek mert amit érzek iránta azt szavakba nem lehet összefoglalni.Benne talaltam meg azt amit mindíg is kerestem.Ő jelenti nekem a mindent.Kérlek titeket ne írhatok negativumot.Tudom férjes asszony vagyok,és Ő is házas.De én nem szerelemböl mentem férjhez.Csaladom házasított.Nem vagyok boldog a párommalTapasztalatlan és naiv vagyok férfiak terén.A férjemen kívűl más nem érintett még!Ezt a levelet azért írtam,mert szeretnélek megkérdezni titeket,hogy szerintetek a szóban forgó férfi mit érezhet irántam.Szerelmes lenne ő is.
2018. nov. 12. 06:56
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírás hibákért.Emiatt ne minősítserek le.
2018. nov. 12. 07:00
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő a szeretőben a kiugrót látja a rossz kapcsolatából. Le akarja cserélni a férjét, és az újjal akar èlni.

Egy férfi pont fordítva. Eszébe sincs lecserélni a fix kapcsolatát, nekik a szerető csak azért kell, hogy feldobja a libidóját.

Aki férjes asszonnyal kezd, az arra számít, hogy szexuálisan ki van éhezve, és könnyű préda. Nem akar tőle màst, szexen kívül. Pont azért kajtat foglalt nő utàn, mert azt reméli, hogy tőle nem akar se házasságot se gyereket, csak a farkát.

A te főnököd valószínűleg most azon kezdett gondolkodni, hogy te teljesen belezúgtál, és lehet, hogy ő is szívesen dugná veled, de azért a gyerekeiddel em fog a nyakába venni, ha te miatta felrúgod a házasságod.

Úgyhogy nyugodtan fuss utána, meg dobd oda magad, de ha lebuksz, és kidob a férjed, akkor egyedül fogsz maradni a gyerekeiddel. Ha ez nem probléma, akkor meg tisztább lenne most válni, és szingliként epekedni más után, mert a házasságod a fene megette.

Naív vagy. Ez a csak egy fagyi, csak egy kávé, de ez nem randi, ez csak önáltatás. Te már most is megcsalod a férjed, még ha szex nem is lesz soha.

2018. nov. 12. 07:10
 3/25 A kérdező kommentje:
Neki nincs gyermeke.
2018. nov. 12. 07:13
 4/25 A kérdező kommentje:
Ha csak szexualis kapcsolatot akarna,2 év alatt lett volna lehetősége.
2018. nov. 12. 07:15
 5/25 A kérdező kommentje:
Mindent tudni akar rólam.Annyira hasonlóak vagyunk.Egyforma a zenei vilagunk,sőt még a hobbijaink is.Érzi ha szomorú vagyok.Olyankor rám ír,hogy minden rendben lesz és olyan dalt küld amiben én üzeneteket érzek,mer arrol szólnak hogy varjak rá mert nagyon szeret.Összevagyok zavarodva!Nagyon szenvedek.
2018. nov. 12. 07:22
 6/25 A kérdező kommentje:
Lépésröl lépésre egyre közelebb kerülünk egymáshoz.Konzervativ és hagyománytisztelő vagyok.Mint említettem eladónő vagyok.Sok sok férfi próbalt randira hívni.Jó megjelenésü elegáns,és nem utolsósorban karizmatikus vagyok.Sőt nem egy kolléga olyan megjegyzést tett már,hogy "egy ilyen csajért a tűzbemennék"mint te vagy.
2018. nov. 12. 07:28
 7/25 anonim ***** válasza:

Neki ez csak egy játék. Egy hobbi. Ennél több sose lesz, de hogy ti nem lesztek egy pár, az egészen biztos.

Arra is mérget veszek, hogy ebben tizede sincs annak, mint amit te belelátsz. Vannak ilyen flörtölős pasik. A volt főnökömnek is mindenki tündérke volt, mert a nevek felére nem emlékszik, és szívesebben beszélt meg munkát egy kàvé mellett, mint egy irodában. De attól az még munkamegbeszélés.

Még egyszer megkérdezem: el tudod képzelni magad elvált, egyedülálló anyaként? Ha igen, akkor válj el, de azért, mert a házasságod xar.

Ha nem, mert egy patkànylyukat se tudsz fenntartani, akkor keress inkább új állást, mert a férjed szeme is ki fog nyílni, hogy mást szeretsz, és ő fogja beadni a válást.

Nem vagy már 16 éves.

2018. nov. 12. 07:36
 8/25 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval. Nem jó ötlet egyik férfi karjaiból a másikba omlani, ha nem tudsz megállni a saját lábadon. Ha naív vagy, és tényleg más férfival soha nem volt dolgod, úgy nem tudod - de megeshet, hogy pofára esel, ha bízol ebben a férfiban.

Szerintem csak akkor lépj szerintem is, ha elváltál, ugyanis alapjaiban ha nincs ez a férfi se jó a házasságod, csak most ő segített megértetni ezt veled... vagy még nem?

2018. nov. 12. 07:43
 9/25 anonim ***** válasza:
Komolyan ha nem írtad volna hogy 40 éves vagy, akkor a rinyálásod és a stílusod alapján azt mondanám hogy ez egy kis tini lány ábrándozása... borzalmas vagy. Magad akarod meggyőzni csak mert minket nem fogsz. Ha annyira akarna téged már rég lépett volna és megszerzett volna magának.
2018. nov. 12. 07:45
 10/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meleg a csávó, csak épp nem akar az lenni.
2018. nov. 12. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!