Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Időnként megkérdezi: "belém szerettél? " Válaszoljak őszintén?
Ezt sajnos neked kellene tudni.
Én úgy gondolom, hogy szexkapcsolatot általában azért könnyebb találni, mint egy normális kapcsolatot. (Kár, mert én is az utolsóra pályáznék)
Ergo én megkockáztatnám, hogy ebből talán ki lehet hozni többet is. Ha a partnerednek ez nem tetszik, akkor majd keres mást, így nem vesztenél túl sokat főleg, hogy te is kapcsolatot szeretnél ebből. Mivel nem erőltetted kétlem, hogy emiatt megszakítaná a kapcsolatot veled.
miért kavarsz olynnal, aki foglalt?
ez nem gerinces dolog.
nyilván neki csak szexre kellesz, így ha ez még nem volna elég megalázó, hogy csak a testedet használja, de amúgy semmit nem akar tőled, akkor igen, nyugodtan csinálj hülyét magadból, és tegyél vallomást neki.
Kérdezz vissza: Miért, te igen?
Amúgy simán benne van a pakliban, hogy ellök magától, ha érzelmek merülnek fel bármelyikőtökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!