Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire helyes az ha a párom nem nagyon érdeklődik irántam?
Szerintem a figyelem, a törődés, a - kölcsönös - érdeklődés alapvető egy párkapcsolatban.
Ha úgy gondolod, hogy te kevesebbet kapsz, mint amennyit adsz, akkor próbált megbeszélni a dolgot a pároddal.
Akkor lehet az a típus aki valóban, -ahogy írtad- nehezen mutatja ki az érzelmeit. Ilyen is van. Létező személyiség.
Mindenképpen beszéld át vele, amíg ki nem nyílik.
Nem lehet, hogy azért nem érdeklődik, mert a sok hívással és írással kérdés nélkül is elmondod neki, hogy mi van veled?
A helyedben visszavennék a dologból egy időre és megnézném hogy reagál.
Ha együtt laktol, minek keresed egész nap? Nekem az agyamra menne ez, úgy érezném egy perc nyugtom sincs.
Távkapcsolatban oké lenne, hogy hívigatod, írsz neki, de ha együtt éltek és úgyis találkoztok, akkor nincs szükség az állandó "kontrollra". Hagyd élni kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!