Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik igaz szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik igaz szerelem?

Figyelt kérdés
12 éves korom óta egyetlen férfibe vagyok szerelmes. Most 19 éves vagyok de mai napig ha meglátom beleremegek.. Egyszerűen a személyisége annyira megfogott,magával ragadott hogy nem tudom teljesen elfelejteni. Közben persze voltak akik érdekeltek,vonzódtam hozzájuk de valahogy mindig hozzá kerülök vissza hogy még mindig szeretem. Létezik olyan hogy igaz szerelem akihez valahogy mindig vissza térünk érzelmileg?
2018. nov. 10. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen, de ez nem feltétlen igaz szerelem, hanem függőség. Én túlléptem olyan 10 év után, mert megnősült, csak nem velem. Azt hittem, belepusztulok. Átrendeztem az egész életem, hogy soha többé ne kelljen látnom. Pár éve láttam, de már nem éreztem azt. Ennek ellenére mai napig álmodok vele. 20 év telt el. De most szerelmes lettem valakibe és ugyanazt érzem, mint iránta. Voltam azóta szerelmes, de egész másként. Most ez ugyanaz. Azt hittem, kinőttem belőle.
2018. nov. 10. 20:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Létezik, de amit te írsz, az nem szerelem, csak egy képzelt kép utáni vágyódás.

Majd kinövöd. Most nincs kedvem részletezni, hogy ez miért gyerekes tiniviselkedés.

2018. nov. 10. 22:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Amit te átélsz, azt rajongásnak hívják.

Az igaz szerelem beteljesül, viszonzott. És nem tart tovább 2-3 évnél, szeretetté, és más kötődést-együttélést-fajfenntartást segítő érzelmekké változik.

2018. nov. 10. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!