Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátság vagy szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Thirdeye69 kérdése:

Barátság vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Szóval:

Nemrégiben megismertem egy lányt, szinte a kezdetektől foggva tudtam, hogy van barátja. Együtt dolgozunk a mekiben és nagyon jól kijövünk egymással, rengeteget nevetünk, amikor időnk engedi és nincs annyi munka máris odamegyünk a másikhoz és beszélgetünk. Munkába és haza fel is egy busszal járunk, mindig egymás mellett ülünk. Az utobbi időben, minthogyha elkezdtem volna kicsit többet érezni iránta, mint barátság..holott nem akartam..ezt már leszögeztem magamban az elején . Vonzónak találtam már az elsőpillanattól kezdve, de a körülmények alapján nem akartam mást csak jó barátja lenni. Mit lehet tenni egy ilyen szituációban. Néha mintha ő is úgy közeledne, vagy beszélgetne velem, mintha tetszenék neki, vagy szeretne. de nyilván ez csak illúzió...Nem akarom, hogy belészeressek mert már 5 éve van barátja ..ezt tönkre tenni se akarom semmiképp. viszont a társaságára meg szükségem van. nagyon jó ember és jól megértjük egymást. tényleg igaz az a mondás, hogy fiú és lány között nem létezik barátság? ha ez nem igaz akkor miként kéne igazodnom a dologhoz? Nem akarok többet érezni ..(elnézést a rossz fogalmazásért :) )

2018. nov. 8. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igazán létezik. Ezt legtöbbször a nők gondolják így magukban, hogy ők csak jó barátai a másiknak. De sokszor van úgy, hogy ez nem igaz.

Sok olyan helyzet van, amikor egyik vagy másik fél, mint most a te esetedben is, belezúg a másikba.

Nem hiszem, hogy ettől még bejönnél neki, lehet szimplán csak egy jó barátként kezel a csaj.

Igazából hagynod kéne a csajt, mert ez már sehol sem barátság. Te bele vagy zúgva.

2018. nov. 8. 20:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Ennyi lenne csupán egy barátság? Ha kedvelsz valakit és beleszeretsz akkor hagyni kell?? :( ez olyan rossz
2018. nov. 8. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!