Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok! Miért viselkedik így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért viselkedik így velem egy lány?

Figyelt kérdés
Rövidre veszem! Tehát adott egy lány aki nekem nagyon bejön. Randit elutasította, mondván csak barátként számol velem. A barátnője viszont elszólta magát hogy "tetszem neki". Viselkedése is fura, a szemében látom mintha mondani akarna valamit... Figyeli hogy mit kedvelek stb, és érzem várja hogy keressem. De szóba jön a kettónk dolga akkor rögtön nemleges a válasz. Találkozni akar, de társaságban. Miért van ez?
2018. nov. 6. 16:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, nem tudok a buta, játszmázós nőtársaimmal azonosulni. Aki férfiben ilyen, azt azonnal nullázom.

24/N

2018. nov. 6. 16:11
 2/15 anonim ***** válasza:
64%
Mert hülye vagy a barátnője kamuzott.
2018. nov. 6. 16:13
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Nemet mondott, tehát habár ő nagyon bejön neked, te nem jössz be neki. Imponál neki a figyelmességed, kedvességed, de kb. ennyi. Lapozz.
2018. nov. 6. 16:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Az a gond ezzel az egésszel csajok, hogy távolodnék, de olyankor visszanyúl értem, érezteti hogy van. Kedvelni biztos hogy kedvel, de ez így nekem nem buli.. Van lány haverom, ő nem az. Nem tudom annak tekinteni, most még nem.
2018. nov. 6. 16:20
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
A te döntésed, hogy lehet-e veled játszani, vagy nem. Ennyi.
2018. nov. 6. 16:22
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

#4 Nincs itt semmi gond. Vagy tudatosan manipulál, vagy csak jó neki, ha van egy barát, akiről tudja, hogy sokat megtesz érte - bárminemű viszonzás nélkül.

Minden tekintetben felejtős a csaj.

2018. nov. 6. 16:28
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Átnézel rajta mint az ablakon, gyorsan kiderül, mit is akar.
2018. nov. 6. 16:45
 8/15 anonim ***** válasza:
73%

Mert hülye.

Nincs jobb tippem.

2018. nov. 6. 16:53
 9/15 A kérdező kommentje:
Fura ezt olvasni, és nehéz elhinni amit írtok. Játszana? De hamár ennyien ezt írjátok akkor lesz benne valami. Utolsónak igaza van, lehet azt kell tennem.
2018. nov. 6. 16:53
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Ahogy mas is irta. Nem te tetszel neki, hanem az, hogy o tetszik neked. Az tetszik neki, hogy hatassal van rad.
2018. nov. 6. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!