Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeret belém a legtöbb nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeret belém a legtöbb nő?

Figyelt kérdés
A nők 90%-a, akikkel tartom napi szinten a kapcsolatot, legyen az személyesen vagy írogatva belém szeret. Még az is aki házasságban él, illetve gyereke van.
2018. nov. 6. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#4: ezek messze nem azt jelentik, hogy beléd szerettek.
2018. nov. 6. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:
57%

Ezekből azt következtetni, hogy szerelmesek beléd, azért finoman szólva is túlzás... :) Max 16 évesen gondolkodsz így a szerelemről.

Amúgy is a pasik jellemzően mindenbe potenciális lehetőséget látnak, ha egy nő kedves vagy figyelmes vele..

Személyes példa: Jött hozzánk is egy külföldi férfi, velem egy korú. Mikor evett a konyhában egyedül, szipogott, én oldalról jöttem el, néztem nincs-e valami baja, és közben meleg mosollyal a szemébe néztem.

Utána csak reméltem, hogy nem érti félre. Plusz később elköszönéskor is kedvesen odaszóltam neki, hogy ne érezze magát itt egyedül ennyi ember között.

Szimpatikus volt meg volt egy jó kisugárzása, humora, tehát tök jól kijönnénk haverokként vagy ha elmennénk sörözni, de ennyi, és ettől nem tekintettem rá potenciális páromként.

Egyébként pont ezért is húzok egy határt a férfi kollégáimmal/haverjaimmal: Én pl 7 éve vagyok kapcsolatban, mégis jobban kijövök a srácokkal. Vigyázok, hogy ne értsék félre, de attól még vannak férfi haverok is az életemben, pusztán mert kedvelem őket.

N

2018. nov. 6. 18:11
 13/14 anonim válasza:
Szerintem te hajlamos vagy többet belegondolni mint ami. A nők sem hülyék,tudják hogy mit akar hallani a férfi,hogy kell náluk bevágódni. Én is mondok hasonlókat ha őszintének érzem,de ez még koránt sem jelent szerelmet.
2018. nov. 6. 19:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Természetesen nem fogok minden jelenetről beszámolni, és tudom pontosan ki, mikor mire gondol. :) Nem csak képzelődök, illetve nem csak hajlamos vagyok elhinni.
2018. nov. 6. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!