Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérem szépen, segitsen valaki, mi történik velem?
Figyelt kérdés
Van egy 3 éves párkapcsolatom. Minden jól működött köztünk, mig kezdtem azt érezni részemről hogy a szerelmem átalakul, vagy eltűnik... A párom nagyon jól bánik velem és én nem tudom, hogy mihez kezdjek. Nagyszerű ember és nem akarom elhagyni. A szex egyenlőre működik köztünk. Úgy érzem, hogy széthasadok. Nem akarom elvesziteni őt. Most elgondolkodok azon, hogy milyen lenne, ha már nem lenne velem... szőrnyű. Igy pedig vele vagyok, de már nem úgy szeretem, mint régen. Másképp. Lehet, hogy az érzéseim iránta most fejlődésben vannak és ez egy átmeneti zűrzavar. Mit tegyek? :((( Kérem, segitsen valaki egy biztató tanáccsal...
Ilyenkor ami leginkább megfakul, az az esztelen fizikai vonzalom. Tehát nem a szeretet múlik, hanem a spontán vágy. Ilyenkor kell odafigyelni, hogy bedobjatok egy kis pluszt, egy kis újdonságot, ami színt visz a szexbe, és legyen rendszeresen összebújás. Ennek is megvan a maga kémiája: szex, ölelkezés, és leginkább orgazmus során oxitocint termel a tested, amit a kötődés hormonjának is szoktak nevezni.
Ez az oka, hogy sok pár egy nyaralás után újra úgy turbékol, mint az elején. Nincs házimunka, csak szex, és közös élmények.
2018. nov. 6. 10:09
13/17 anonim válasza:
Menjetek el egy fotóstúdióba fényképeztetni ,kissé erotikusabb beütésű képeket, amit persze ki lehet rakni otthon.
A tantra erősebb kapcsolatot alakít ki 2 ember közt.
Iratkozzatok be valami társas táncra pl: salsa,bachata.
2018. nov. 6. 10:19
14/17 anonim válasza:
Először is adj időt magadnak! Könnyen lehet, hogy most átalakuló fázisba kerültek az érzéseid, és összezavar. Ez mindenkivel megesik. Próbálj meg energiát vinni a kapcsolatba, és ne azzal foglalkozz el hogy mi a "rossz"...
2018. nov. 6. 11:31
15/17 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább depressziós vagyok, nincsen erőm és motivációm semmire, még étvágyam sem. Ma az egyetemen csak az első órát tudtam leülni, annyira rosszul voltam. Visszajöttem az ágyamba. Utánaolvastam ennek: a depressziós ember üresnek érzi magát, kényszer gondolatai is lehetnek és könnyen kételkedhet érzéseiben. Szerintem velem is ez történt. A családomban vannak depressziósok: nagymamám, apám pedig bele is halt. Örököltem rá a hajlamot. Onnan tudom, hogy még szeretem a párom, hogy jól esik összebújni vele és megcsókolni őt. Szerintem, ha sikerül ebből a rossz állapotból kilábalnom, akár az ő segitségével, erősödhet az iránta érzett kötődésem. Persze igy már nem birom sokáig, szakember segitségéhez fordulok hamarosan.
2018. nov. 7. 10:58
16/17 János Gilján válasza:
Kedves kérdező ajánlom ezt a cikket, talán találsz benne pár hasznos gondolatot:
Így igaz, ahogy Jani barátom a cikkében írta. A szerelem fenntartható, csak nincs hátra dőlés, nincs lazsálás, nincs telefonbuzerálás. Tenni kell folyamatosan érte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!