Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan, hogy valaki sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy valaki sosem lesz szerelemes?

Figyelt kérdés
Mert sosem találja meg a megfelelő párt?
2018. nov. 5. 22:58
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

Igen. Nagymamám pl. saját maga szerint sem volt soha az, polgári elvárások miatt házasodott (nem kényszerházasság!). Ő már sosem lesz az, ahogy a testvérei sem, ahol az öccse aki nyíltan bevallotta, hogy kb. pénzért és a saját karrierjének előmozítása miatt vette el a feleségét. A húga sosem házasodott meg, a másik meg öngyilos lett egy plátói szerelm miatt.

A vérvonalat követik nagyanyám és az öccse egyenesági rokonai, ahol van 40 éves wannabe plázacica, holdkóros költő, munkamániás agglegény és őrült kalandor is. Egyik sem volt igazán szerelmes soha.

Aztán jövök én, és én is megkaptam ezt a kis családi örökséget, azt hiszem, mert eddig 0 alkalommal voltam szerelmes és úgy néz ki nem is leszek - most elképzelni sem tudom. Végignézek a szingli nőismerőseimen - nem sok van - de nem. Vonzó külsőre sokuk, de elképzelni nem tudom, hogy mélyen elbeszélgessünk egy gyertyafényes vacsorán vagy spontán viselkedjek előttük valaha is.

De legalább kihal a vérvonal, mivel testvérem is ilyen, ráadásul neki nem is lehet gyereke. A néhány "polgári elvárásos" családból való másodunokatesónk pedig egy exchibionista genderelméletszülemény, egy kattant kocka és városribije.

2018. nov. 5. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Igazán érdekes család lehettek. :D Hány éves vagy?
2018. nov. 5. 23:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Több mint kellene. 26.
2018. nov. 5. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Szerelmes lehet az ember nem megfelelő párba is:D
2018. nov. 5. 23:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok ilyen van,ha megnézed a durvább eseteket,(balesetek,betegség) sok a lekezelő ember is,de ismertem olyat is,aki ennek ellenkezője lett, évek òta boldogabb. Én nem vagyok elkeseredve,bánom is én,ha egyedül leszek. Nem lehet bízni akárkiben. Ha nem dícsérik a kedvességet,forduljanak fel.
2018. nov. 5. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem hinném. Én egy idő után már a szerelemre vágyásba, egy agyam által kitalált képzetbe is szerelmes tudik lenni (amit felruház az agyam egy valós emberre).
2018. nov. 6. 06:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Max. akkor, ha fiatal korában szexuális abúzus áldozata volt. Vagy ha valamilyen oknál fogva a hormonok az egyénnél nagyon másképpen működnek.
2018. nov. 6. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!