Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg mondanátok mi ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg mondanátok mi ez?

Figyelt kérdés

2 éve ismerjük egymást.Ő az áru szállító az üzletben ahol dolgozom.Nagyon sokat beszélgetünk telefonon és messengeren.Ő folyton azt mondja csak baratkent tekint rám de valahogyan nem ezt érzem.Fel sorolok egy par írast hatha ti többet valaki segít mert mar nem bírom annyira őrűlten szerelmes vagyok.

Biztos pont vagy az életemben.Szeretlek.Fontos vagy nekem.Ezeket sokszor mondja.Max 2 napot bír hogy ne halljon rólam.Multkor erősen rajta agyaltam.Épp írni akartam, de ő megelőzött."Legyen szép napod draga kis rózsám"

Tegnap este szomorú voltam .Ram írt és kűldött egy dalt,azzal az üzenettel, hogy érzi erre most szükségem van.Mi ez amit ő érezhet kérlek segítsetek.

2018. nov. 5. 07:10
 1/7 anonim ***** válasza:

Unalom űzőnek jó vagy de

- van csaja, még ha te nem is tudsz róla, és egy kis egó növelő cicázáson kívül nem kellesz neki másra.

- nem jössz be neki, viszont online cicázni jó vagy, szintén egó növelés

2018. nov. 5. 07:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy meleg.

Vagy esetleg nem meri bevallani, hogy mit érez irántad.

2018. nov. 5. 07:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem meri bevallani? Miután két éven át “drága kis rózsámozza”?

Most a való életben vagyunk, vagy valami romantikus csajregényben? Ne nevettess már

2018. nov. 5. 07:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyomulna, de aztán a helyesírásod mindig visszarettenti.
2018. nov. 5. 07:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Miért kell az embert le fikázni mert nem ír helyesen?Az ilyen emberekben sajnos sok az irígység.Szánalmas.
2018. nov. 5. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindig érdekelt, hogy amikor valaki ezt írja, akkor mi jár a fejében, úgyhogy most megkérdezem: mire vagyunk úgyis mégis irigyek? A helyesírásodra?
2018. nov. 5. 18:28
 7/7 A kérdező kommentje:
"Aki tud az alkot aki nem az kritizál"
2018. nov. 5. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!