Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki bizonytalanságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki bizonytalanságot érez hogy a párja szereti e vagy sem?

Figyelt kérdés
Ha valaki bizonytalan abban hogy a párja szereti e vagy sem, illetve olyan mintha egy hullámvasút lenne mert egyszer érzi máskor meg nem. Az mitől van? Mitől lehetséges? Valójában nem szereti?
2018. nov. 4. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Az én kapcsolatom is ilyen és már fel is adtam, hogy rájöjjek, mi az igazság. Valószínűleg hullámzó ez nála. Az elején még nem volt szerelmes, aztán egy hullámvölgy miatt már nem volt, aztán 10 év után megintcsak benyögte, hogy mennyire szerelmes volt. Sokra nem megyek vele, mert nem tudtam róla. Az érzelmek hullámoznak, nem csak a másikban, bennünk is. Van egy határ, ameddig meg kell engednünk ezt a másiknak. De van amikor jobb, ha az ember keres valakit, aki tudja, mit érez iránta. Az én férjem hol szerelmes volt belém, hol nem, de ha az is volt, arról szinte sose tájékoztatott, arról bezzeg igen, ha nem volt az.

Nekem már elegem van azokból a férfiakból, akik kapcsolatot akarnak tőlem, de sietik közölni, hogy nem szerelmesek. Belefáradtam. Az első fiú, aki ezt mondta, azért mondta, mert én se voltam az, és azt mondta, nem baj, mert ő se az. Aztán belepusztult, amikor évek múlva elhagytam. A következő is közölte, hogy nem szerelmes belém, de esélyt se adott, hogy kilépjek ebből, mert közben szerelmesen viselkedett és azt mondta, neki mindig hónapok kellenek ahhoz, hogy szerelmes legyen. Mert ha valaki képes téged órákon át csókolni, meg csak úgy elkap és szájon csókol és hajnalokba menően beszélget veled és elmegy veled a világ végére is, és figyelmes, annak nehéz hinni, amikor azt mondja, nem szerelmes. Később viszont tényleg csinált olyan dolgokat, ami alapján úgy éreztem, sose volt szerelmes. Levegőnek nézett mások előtt, mint aki szégyell. Vagy a legjobb. 4 éve voltunk együtt, amikor egy este azt mondtam a karjában a sötét szobában, hogy a kék szeműeknek gyengébb a szeme. Erre megkérdezte, hogy neked kék a szemed? Erre nem tudtam szóhoz jutni és 5 perc múlva fogalma sem volt róla, miért rohantam át egy másik szobába. Aztán nem győzött ölelegetni, meg puszilgatni, hogy hát neki nem az a fontos...Mai eszemmel azt mondanám a lányomnak, hogy azonnal meneküljön, ha a párja 4 év után nem tudja a szeme színét. Nagypn is jól éreztem akkor, hogy ez baj, de anyáskodó kolléganőm rábeszélt, hogy ugyan már, imádja a gyerekét, de volt olyan, amikor kérdezték a szeme színét és elbizonytalanodott...Hát nem tudom. Álmomból felkeltve is tudom, milyen színű a gyerekem szeme, annyit néztem. Szerintem sosem volt belém igazán szerelmes. Ugyanakkor ennek ellent mond, hogy nem csalt meg soha és amikor egy nagyon durva mélypont (több éves) után én majdnem megtettem, teljesen összetört.

Szóval én ennek megítélésében nagyon rossz vagyok, de az is lehet, hogy szeret a másik, csak nem úgy, ahogy nekem arra szükségem van, és kár az egészbe az energia.

Amúgy meg kérdezd meg tőle sötétben, milyen színű a szemed? Kíváncsi vagyok, tudja-e. Ha rajtam meg akartak valaha dicsérni valami szépet, az a szemem színe volt.

2018. nov. 4. 16:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm hogy ezt elmeselted. Nekem is nagyon ismerősen hangzanak ezek a dolgok amikben részed volt. S az is lehet baj hogy nincs akkora tapasztalatom s emiatt nehezen ítélem meg a dolgokat.

Fene tudja.. :/

2018. nov. 4. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!