Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyuszifülcsi kérdése:
Ezért tényleg okolhatom magam?
Figyelt kérdés
A barátommal most leszünk 6 éve együtt. Már szépen haladtunk a közös élet felé. Erre amikor az anyja rákérdez hogy tényleg külön akarunk költözni én elmondtam azz hogy igen idővel igen és ezen a párom teljesen kiakadt. Most tényleg én lennék a rossz ezért mert őszinte vagyok?2018. nov. 4. 12:27
1/7 anonim válasza:
Hogy érted ezt a külön költözést?
6 év után azért már csak el tudjátok dönteni,hogy közös jövőt akartok-e vagy sem.
2/7 anonim válasza:
Ebből nekem az jön le hogy ő nem akar még külön lakni veled. Az őszinteség nem értem hogy jön ide. Az anyja nem nézi jó szemmel a dolgot vagy mi? Mert ha ő szerinte nem kéne vagy csak veled nem szimpatizál akkor persze esetleg érthető, de ha nincs semmi baja akkor a párod nem szívesen költözne veled össze (még).
3/7 A kérdező kommentje:
Ez az higy az anyjával sincs bajom de a párom ezt még "titkolni" akarta és most rajtam csattan az ostor hogy végül is elmondtam.
2018. nov. 4. 12:34
4/7 anonim válasza:
Szerintem a parod nem meri vallalni a velemenyet anyuci elott, mert meg mindig a koldokzsinoron csung. Koltozne ő, csak anyucika akkor kiborul, hogy elmegy a kis csecsemoje, mert elrabolta egy rosszeletu...nekem legalabbis ez volt a tapasztalatom, amikor sikerult kifogni "mami pici fiat".
5/7 anonim válasza:
Nem vágom miért kellene egy felnőtt embernek titkolni anyuci előtt, hogy a felnőtt fia kirepül a kis fészkéből és önálló életet kezd.
Mivel nem a tini kategóriába tetted a kérdést, gondolom elmúltatok 18-ak.
6/7 anonim válasza:
U.I
Igen, ezeket amúgy általában az anyucik rontják el. Vannak olyanok, akiket nehezebben korlátoz be a mama és tart magánál úgy is, hogy anyuci még a szoknyája mellett tartaná kb élete végéig. Más személyiségű emberek könnyebben befolyásolhatóak, mondjuk én nem is vonzódom ehhez a típushoz, aki ennyire befolyásolható, ilyen szinten konfliktuskerülő és önmagáért kiállni képtelen.
7/7 anonim válasza:
Tipikus anyuci pici fia. Nem akar elköltözni majd még 40 felé se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!