Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon lehetek boldog egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehetek boldog egy fiatalabb fiúval?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

31 éves nő vagyok. A munkahelyemen megismerkedtem egy sráccal. Ő 25 éves múlt. Eleinte nem kedveltuk egymást. Sőt! Kifejezetten ellenszenvesek voltunk egymásnak. Aztán egyszer csak jött egy fordulat és fél év után ő kezdeményezett egy komolyabb témákat is érintő beszélgetést. Jól esett vele beszélgetni és rajottem, hogy nagyon jól látja az élet dolgait és nagyon megkedveltem. Olyannyira, hogy azon kaptam magam, hogy egyik randit beszéljük meg a másik után és hajnalokig beszélgetünk. Érdekli, hogy mi van velem és bevallotta, hogy annyira pozitívat csalódott bennem, hogy ő belémszeretett. És én is pont így érzek.

Viszont ő az a fajta srác, aki nem veszi az élet dolgait halálosan komolyan. De még ez is tetszik benne. Mellette előjon az "éretlenebb" énem és kicsit úgy érzem magam, mintha én sem közelítenék vészesen a 32-hoz... Viszont ez kicsit meg is rémiszt. Ez nem kicsi korkulonbseg. Vajon van ennek a kapcsolatnak hosszútávon jövője? Az emberek hogy állnak ehhez az idősebb nő, fiatalabb férfi dologhoz? Nektek mi a véleményetek?

2018. nov. 3. 23:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet 😊.
2018. nov. 4. 12:03
 12/15 anonim ***** válasza:

"Az emberek hogy állnak ehhez az idősebb nő, fiatalabb férfi dologhoz? "

Ez a leglenyegtelenebb kerdes... Igazabol oszinten csodalkozom rajta, hogy idegen emberek velemenye jobban nyomaszt, mint a ferjhez meneteled meg a csaladalapitas. Az egy kicsit lenyegesebb, mert ha te meg akarsz allapodni neki meg eszeben sincs akkor eveid mennek a kukaba. Illik-e a srac a terveidhez? Ha igen akkor erezzetek jol magatokat! Minden mas total folosleges. Az emberek mindenert megszoljak a korulottuk levoket. Sok a gyerekuk, nincs gyerekuk, minek viszik a kutyat nyaralni, a ferjnek kapafoga van, miert nem festi a no a hajat stb. Ezt a temakort azonnal engedd el. :)

2018. nov. 4. 12:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Igazából nem akarok gyereket. És soha nem is akartam. Ő sem. Szóval ebben is passzolunk.
2018. nov. 4. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
A másik dolog...Abban a korban vagy te is, amikor már a legtöbb veled egykorú férfinek családja, felesége, mennyaszonya van, így ha nem akarsz egyedül maradni akkor lejjebb kell adni az igényeket és a fiatalabb férfi is szmításba jöhet na meg az elvét sokkal idősebb is pl... Ha mind a ketten komolyan gondoljátok sztem nem lesz probléma ennyi év különbség, de a ti döntésetek.
2018. nov. 4. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:
*elvált
2018. nov. 4. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!