Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyre jobban eltávoludnk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban eltávoludnk egymástól, de miért?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 2-3hete ismerkedünk.. Egy munkahelyen dolgoztunk. Eléggé meg volt közöttünk a szikra, de nem történt semmi olyan közöttünk. De egyértelműen tetszek vagyis tetszettem neki, elhívott randira is bár még nem jött össze. És ahogy kezdett komolyabbra fordulni a dolog vagyis én is a tudtára adtam, hogy érdekel és rajta is látom hogy érdeklem lett egy bizonyos távolság köztünk nem nevetgelünk önfeledten meg nem viccelődünk már nagyon mint az elején, távolság tartóbb is lett picit. Mondjuk én is és olyan fura érzés .. :l

Mitől lehet ez? Nekem nem kell más csak ő..

2018. nov. 3. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Új a szituáció... Mindketten elbizonytalanodtok érthető hiszen nem akarjátok egymást se megbántani se túl soknak lenni... Hát ez már csak ilyen :) talán egy randival feloldódna a helyzet
2018. nov. 10. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!