Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés részemről?
A barátommal fél éve vagyunk együtt, ő nagyon nagyon szerelmes belém. Folyton velem szeretne lenni.
Meg mindig azt mondogatja hogy o soha nem gondolta volna hogy ilyen boldog lehet mellettem, soha nem szeretne elveszíteni. Én is nagyon szeretem de nem vagyok szerelmes!
úgy hív hogy kis szerelmem meg angyalom. Érzem hogy nagyon szeret. De egyszerűen azt se bírom
mondani hogy szeretem vagy hiányzik.
Kimondani se bírnám azt hogy szakítsunk mert nem bírok neki fájdalmat okozni.
Annyira rossz ez az érzés nem szeretném megbántani mert szeretem. Csak nem szerelemből. Inkább ragaszkodás.
Lehet jövője egy ilyen kapcsolatnak? Valaki esetleg volt ilyen helyzetben már? Ha igen, akkor az idő múlásával bele szerettél a párodba?
19L/F
Mindenképp meg kell beszélni!
Én nem tulajdonítok nagy szerepet a szerelemnek, túl van értékélve. Sokkal fontosabb, hogy olyannal legyél, akivelegjobb barátok vagytok és vonzódtok is egymáshoz. Ha tudtok tervezni a jövőben, akkor van értelme folytatni...
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!