Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nektek ez hogy esne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez hogy esne?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk a párommal és egyszer csak mondja, hogy egy gyereket szeretne, én pedig értetlenül álltam és néztem, hisz amikor legutóbb erről beszéltünk azt mondta 2 lesz, szépen megkérdeztem, hogy miért mondta múltkor a kettőt ha most csak egyet szeretne, erre az volt a válasza, hogy gondolkozott még, meg beszélgetett az anyjával és ő is mondta, hogy jobb az egy. Na erre nagyon ideges lettem, mi az hogy az anyja bele szól?!
2018. nov. 2. 11:12
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
Ez sokmindentől függ, meg emiatt változhat is. Függ az anyagiaktól, de talán attól a legjobban hogy milyen az első terhesség, az első baba, illetve ő is hogy viseli az anyaságot. Egy végighányt terhesség, majd egy évekig, vagy hónapokig síró baba után szerintem kevesen vállalnának mégegyet...
2018. nov. 2. 11:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, és mindig 3 gyerek volt az álmom, de már így is lemondtam a párom kedvéért, hogy na akkor legyen 2, erre az se jó neki, csak az legyen amit ő akar..
2018. nov. 2. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem maradjatok a 0-nál... mindkettőtöknek jobb lenne, neked legalábbis biztosan.
2018. nov. 2. 11:51
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Egy is felesleges .
2018. nov. 2. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
6%

Szépen hangzik a kettő meg a három, de léteznek bizonyos "anyagi korlátok" ami miatt realistább az egy, ha mindenképp szeretnétek.

Most vele kell egyetértenem, okosabb annyi gyereket vállalni ami még biztosan nem okoz anyagi problémákat, még vész esetén sem. Itt rontják el sokan, mikor a kisfizu-segély jellegű bevételekre akár 4-5 gyereket is vállalnak. Ami senkinek nem jó. Persze előadják a romantikus mantrát, hogy "a szeretet számít csak", de attól még nem olyan jó "biciklilevest" enni egész héten és mindenen spórolni. Vész esetén meg csődbe vonul a háztartás.

2018. nov. 2. 12:16
 6/10 A kérdező kommentje:

Kedves #3 Miért is lenne jobb?

És a többiek akik nem tudták felfogni mit írok, a lényeg hogy nem velem beszélte meg hanem a drága anyukájával, ráadásul ez az anyám is mondta hogy egy gyerek elég kijelentés nekem úgy jött le, hogy ő akarja megmondani hány gyerek legyen.

2018. nov. 2. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Ám legyen, menj a fejed után, vállalj jó sok pulyát, de akkor fizesd is az ezzel járó dolgokat, ne "állami támogatásbú", "kedvezmínybű" és lehetőleg ne add elő soha, hogy "jaj de rossz a szegény élet", vagy okold az akkor éppen aktuális kormányt a felelőtlen családalapításodért "Mé nem adnak több gyermekvídelmi pízt meg csáládi támogatázst"

Ahogy azt a legtöbb sokgyerekes (nem csak a kisebbség) szokta tenni. Lehetőleg úgy beállítva, hogy a vezetőség hibája, hogy nem jár nekik alanyi jogon minden, csak mert három purdé van.

2018. nov. 2. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud leválni az anyjáról. Ráadásul befolyásolható, és neki ad igazat. Nem jó ómen. Korai válást jelent.

Nem azt átgondolni, hogy mennyi, hanem hogy KIVEL. Ilyen férj és ilyen anyós mellett egy is sok lesz. Ha három gyerek az álmod, azt olyannal érdemes megvalósítani, aki ilyenkor azt mondja, hogy ebbe a kedves mama ne szóljon bele.

2018. nov. 2. 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:
A jelek szerint NEKED két gyereked lenne, ha vele maradsz... hiszen ő maga is az.
2018. nov. 5. 00:02
 10/10 A kérdező kommentje:

#8 Beteg volt és kérdeztem, hogy mi lesz hogy érzi magát, holnap megy dolgozni? A válasz az volt, hogy még nem tudja megkérdezi anyukáját hogy mit mond menjen vagy se.

Szóval igazad van.

2018. nov. 11. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!