Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Haragudhat ezért rám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haragudhat ezért rám?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt,nagyon sok nézeteltérésünk van rendszerint

Én a vendéglátásban dolgozom, így sokszor van beugrós melóm, azon a helyen ahol dolgozom is.

Tegnap, felment a vérnyomásom, úgy volt este 10-ig dolgozom.

Sok problémám van vele, hiába van rá gyógyszerem, azért előfordul hogy neki szalad és 180 fölé megy (153cm/55kg)

Tegnap is egy ilyen nap volt.

Bent dolgozott velem a tanulónk, aki 14 éves, a másik szakácsunk 6-kor elment és a M. is.

Rá talán kicsit féltékeny a barátom, holott igazából nem szívlelem ezt a srácot. 28 éves. Nem jövünk ki jól, de tegnap este haza hozott kocsival fél 8 körül mert nem akartak elengedni bent egyedül haza ne hogy rosszul legyek

Hazaérve szóltam a páromnak rosszul vagyok, s szeretnék pihenni.

Reggel, 11 -ig aludtam talán. Rossz volt az éjszakám és a héten végig dolgoztam ,2 hete szabad nap nélkül megint.

Először azon veszekedett velem hogy, eltűntem délelőttre, aztán azon mert most reggel mondtam el neki M.hozott el( egyedül ő tud vezetni neki van autója és csak egy kollégám, egyszeri alkalom volt)

Szerinte eltitkoltam ezt és menjek panaszoljam el neki mennyire rosszul bánik velem, mert megint én nem értek semmit.

Én erre nem tudok mit mondani, most mit csináljak?

21/L

Barátom 24/F

2018. nov. 1. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túlzás a párodtól a problémázás, bár nyugodtan elmondhattad volna neki, ha nincs mit titkolnod, így kicsit féltékeny lett, igen.

Ülj le vele, beszéld át, hogy látod, hogy zavarja, pontosan mi zavarja és mit tudtok tenni, hogy ne legyen senkiben sértettség.

30N

2018. nov. 1. 18:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha normális lenne, nem haragudna.
2018. nov. 1. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!