Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mondja szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja szeret?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy 8 hónapos kapcsolatban vagyok, mondhatjuk még egész friss.

Minden a legnagyobb rendben van, csak az tűnt fel hogyha mondom neki szeretem nem felel rá és újabban leszokott a becézésről, a nevemen szólít.

Ez nagyon zavar, én nem érzem gond lenne köztünk.

Amikor rákérdezek azt mondja ne aggódjak minden stimmel, pedig nem ilyen volt.

Mit tegyek olyan legyen mint a legelején?

21/L

2018. okt. 30. 21:49
 1/8 anonim válasza:
11%
orálozd le
2018. okt. 30. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Amit az első írt, de nyeld is le :)

Ezt egy 34 éves nő mondja neked.

2018. okt. 30. 21:57
 3/8 Lady Beth ***** válasza:
58%
Mondd meg neki hogy ez téged zavar és fájdalmat okoz neked.
2018. okt. 30. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
36%

Most az a fontos, hogy kinyögjön egy szót, ami lehet hazugság lenne a szájából vagy mutassa ki tettekkel a szeretetét?

Attól mert valaki azt mondja, nem biztos, hogy szeret is.

De viszont aki érezteti veled, na az 100% hogy szeret tégedet.

2018. okt. 30. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Ha régen Mucikám-nak szólított most pedig egyerüen Éva vagy akkor valami nem stimmel.

Lehet azért nem mondja hogy szeret mert nem szeret. Én sem tudnám mondani egy nőnek ha nem szeretném. Volt is ilyen kapcsolatom csak én kereken megmondtam hogy nem vagyok bele szerelmes csak nagyon kedvelem.

2018. okt. 31. 00:51
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Eleinte nemcsak becézgetett, de mondogatta azt is, hogy szeret? Optimális esetben ez pont ellentétes irányba változik az idő teltével. :D
2018. okt. 31. 03:27
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

"Miért nem mondja szeret?"

mert valszeg nem szeret.

2018. okt. 31. 06:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is egy év után mondta ki hogy szeret. Nem a szavak embere. Ellenben a tetteiből tudtam nagyon jól.

Szóval lehet itt is ez van. En türelmes voltam nagyon zavart engem is de rajottem ha nyaggatom annál rosszabb.. Meg igazából az nem jó ha kényszerből mondja.

25N

2018. okt. 31. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!