Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is kb "törvényszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kb "törvényszerű" hogy a 19 éves barátom aki velem feküdt le először, meg fog csalni/szakit majd ezokból?

Figyelt kérdés
Én 21 vagyok és volt már egy két éves kapcsolatom, aminek azért lett vége mert a fiú más lányokkal is szexelt volna. Milyen érzés hosszútávon monogámnak lenni srácok? Milywn frusztraciotok vannak ebbol? Lehet valahogy enyhitenem a pároméin?
2018. okt. 30. 19:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Hozzátenném hogy egy éve vagyunk együtt.
2018. okt. 30. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Nem törvényszerű..

Egyébként egy boldog kapcsolatban ahol a szex is tökéletes mindkét fél számára szerintem nem fog egyik fél sem arra vágyni, hogy mással szexeljen.

2018. okt. 30. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Kicsit irreális elvárás, hogy egy 20 év körül, majd egész életetekben csak kizárólag egymást kívánjátok meg testileg.

Ha erős a kapcsolatotok, akkor mindent ki fog bírni. Ha nem, akkor szétmentek. Felesleges ezen agyalni.

2018. okt. 30. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem törvényszerű. Nem minden férfi számára az az "Élet", hogy jobbra- balra dug.
2018. okt. 30. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én abszolút monogám vagyok, mindig is az voltam. El tudom képzelni, hogy ezentúl egyetlen nővel szerelmeskedjem át az életet. 30F
2018. okt. 30. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
A környezetemben 2 olyan házasság volt, ahol nagyon fiatalon jöttek össze, és elsők voltak egymásnak. Mindkét pár 40 körül vált el. Eléggé valószínű, hogy nem együtt fogjátok leélni az életeteket. manapság már elég ritka az ilyen.
2018. okt. 30. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A páromnak én voltam az első, ekkor 25 éves volt. Nem mondom, hogy emiatt mentünk szét, de erőteljesen frusztrálta, hogy "nem élte ki magát".

Kívánom, hogy ti járjatok nagyobb sikerrel!

2018. okt. 30. 19:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszaitokat :)
2018. okt. 30. 19:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt vettem észre magamon, hogy ugyanúgy megnézem a jó csajokat, de mindig eszembe jut, hogy külsőleg nekem a barátnőm gyakorlatilag tökéletes, akkor minek ácsingóznék más csajok után? Belsőleg is nagyjából összeilkünk, sok dolgot hasonlóan látunk, kisebb nézeteltérésel vannak, de emellett sok dologban kiegészítjük egymást. Szóval másik csaj? Mi a phasznak? Majd ha szakít velem, elkezdek ilyeneken gondolkodni. :)
2018. okt. 30. 20:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, így nem tudok pntos választ adni.

Nagyon valószínű vagya szakítás vagy a megcsalás, de ha normális a srác, inkább a szakítás. Emiatt szerintzem nem kell bánkódni, a tapasztalat kell.

Az első páromra én is azt hittem, ő lesz az egyetlen. Majdnem hozzá is mentem. De végül nem bánom, hogy nem, mert látom magam, a hozzáállásom a párkapcsolathoz most és akkor. Ég és föld.

2018. okt. 30. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!