Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pumukli alfahím kérdése:
Sok nő szerint, miért vonzó a férfiasan szőrös test (mindenhol), gömbölyű, jól táplált pocak? Gondolom, ezek az extraférfiasság mérvadói.
Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 10:37
1/14 anonim válasza:
Te a saját füleddel, élőben hallottál bármilyen nőt arról nyilatkozni, hogy ő erre gerjed? :O
2/14 anonim válasza:
A pocak nem, de a szőr számomra sokkal vonzóbb és férfiasabb, mint a meztelen csigára hasonlító pasik teste. Nem tudom megmagyarázni, egyszerűen nekem férfiasabb.
4/14 anonim válasza:
Csak annyira, mint ahogy extranőies a szoptatás után megereszkedett mell, vagy a szülés után csikos hasfal.
5/14 anonim válasza:
A pocakot kimondotta utálom, de a szőr nekem is nagyon tetszik, sokkal jobban, mint a csupasz, szőrtelenített test. Nem tudom miért, nekem szexibb látvány és kész.
6/14 anonim válasza:
pedig a pocak tekintélyt sugároz
7/14 anonim válasza:
Általában pont az ellenkezője a "menő" a gizda csigák gyülevész gyülekezete. Szőrben meg csak a "vikingszakáll" a menőség.
8/14 anonim válasza:
Számomra vonzó. Soha nem jöttek be a vékony vagy átlagos testalkatú pasik, meg a szőrtelenek se.
9/14 AchromaticSmarties válasza:
# 6: Megmutatja, hogy van pénz parizerre, Fornettire meg cukros üdítőre. Nagy tekintély. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!