Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemben, és háborúban mindent szabad?
És mi a helyzet a szükséges rosszal?
Mondjuk,hogy az indìtás már rég megvolt,és az jó volt.
Szerintem igen, amolyan Darwini elven gondolkodva, a túlélés (nevezzük győzelemnek) érdekben mindent be lehet vetni.
Üzleti ügyekben sokszor háborúztam, és győztem is - a vetélytársam ugyan így csinálta... mégis mit kellett volna tennem, hagyjam magam? :)
Szerelemben azért bonyolultabb - az üzlet az csak pénz, de itt az életedről van szó, azaz esetlegesen, hogy hol, kivel fogsz az unokáiddal játszani... ha elszúrod, nem lehet visszapörgetni az időt, és újrakezdeni mással az egészet :)
Itt persze a lelkiismeret is játszik, így jobb zsoldosokra és árulókra bízni a harcot - ha pl. tetszik egy csaj, megverhetném a barátját, vagy egy haverom megverné, de az mindenképp rossz fényt vetne rám... De ha pl. egy csinos lány elcsábítja a párját, na az már a párja hibája, és nem az enyém :)
28/F
Nem vergődök semmiben.
Valami megtételén gondolkodom,etikátlan lenne és szembe mennék az elveimmel kicsit.Eszembe jutott ez a mondás,gondoltam kikérem a véleményeket róla
Mondjuk úgy, hogy a társadalmi-íratlan szabályokra igaz ez.
Valójában a szerelmesekre ugyanaz a jog vonazkozik, mint az összes többi állampolgárra, és a háborúkban is komoly szabályok vannak, amik megszegését durván meg szokták torolni a nagyobb hatalmak (pl mustárgáz, civilek gyilkolászása)
Jó kérdés
Én azt mondanám hogy igen csak alaposan fontold meg a dolgot,hogy a következményeket tudod e vállalni.
De tessék,küldök egy motiváló nótát 😎✌️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!