Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Mit gondoltok erről?
A párommal lassan fél éve vagyunk együtt, de előtte is kb 3-4 hónapig ismerkedtünk, randizgattunk.
Már az elejétől kezdve kb heti 1x találkozunk, de akkor is kb 3-4 órára. Ő egyetemre jár, én pedig okj-s szakmán vagyok utolsó éves.
Telefonálni nem szeret, úgyhogy messengeren beszélünk.
Tudom hogy szeret és én is szeretem őt, de ez igy nekem picit kevés, hogy heti 1 x tudunk találkozni. Persze már beszéltem vele erről, de mindig az egyetemre fogja azt, hogy kevésszer találkozunk.
Szerintetek én gondolom túl? Én várok sokat?
Én 20 éves vagyok, a barátom 21
Nem vársz sokat. Ha neki ennyi ideje van kapcsolatra, akkor nem kéne erőltetnie a kapcsolatosdit. Még hosszú évekig nem lesz javulás.
Ha neked ez kevés, akkor lépj tovább. Változásra hiába vársz.
Valószinüleg nem csak a kapcsolatotokba fektet energiât, pl barâtkozik,màsokkal is van. Valóban kevés a heti 1, de a hétvégéket sem tudja szabaddâ tenni nektek? Nekem kicsit komolytalannak tűnik akkor. (Bocsi)
27/L
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Hétvégente haza jár, mert az egyetem miatt kolis. Szóval akkor sem tudunk találkozni.
Ha nem érzed jól igy magad,kevesled,akkor ne is lovalljâtok bele nagyon magatokat. Ebben a korban a tàvkapcsolat pedig majdnem mindig halott ügy,tekintve hogy burjànzanak a csajok-hapik a suliban. Remélem nem bântottalak meg.
27/L
Ha látod, hogy őszintén szeret;m eg te is őszintén szereted őt, akkor hagyod tanulni sztem simán elfogadható, hogy tanulni akar;
Ezt a pár évet még kibírjátok, ha valóban szeretitek egymást;
de ha már megfogalmazódott, hogy elhagyn ád ,(ha csak emiatt )n megkérdőjeleződütt benned, hogy te szereted őt annyirsa, hogy velemaradnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!