Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szerint mi a helyes vagy normális?
Tudom különbözőek vagyunk de ha nekem van egy párom én nem akarom,hogy mással is szexeljen rajtam kívül és ő sem akarná,hogy mással szexeljek rajta kívül,Tudom sokan mondják,hülyeség,hogy egy párkapcsolatban csak két ember van mert idővel.... De ha én elkötelezem magam egy nő mellett asz az a párom se orgiákat nem akarok,se azt nézni,hogyan dugja más se másik nővel lenni.
Például másoktól ilyen véleményeket olvasok
"de hát miért kellene egymásra korlátozni a szexet?"
"Kis István
Elég gáz, hogy még mindig egy férfi és egy nő a “szerelmes” (magyarul a nőket tárgyiasító, patriarchálisan elnyomó) filmek főszereplője.
És nyilván nem arról van szó, h két férfi, két nő, vagy két nonbináris legyen. Ezen szerencsére túl vagyunk, kivéve talán a bunkó vidékieket.
A gond a KETTŐVEL van. A szerelem nem korlátozódik két emberre, ezt állítani elég meredek is lenne. Ideje lenne a valóságnak megfelelő 3,4,5 illetve 12 és 15.000 fő közt szövődő szerelmek szép, lírai ábrázolása."
Én szerintem meg szerelemből meg igazán szeretni csak egy embert lehet,barátságból meg többet is vagy a családomat csak ezek nem ugyanazok egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!