Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki szerint mi a helyes vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szerint mi a helyes vagy normális?

Figyelt kérdés

Tudom különbözőek vagyunk de ha nekem van egy párom én nem akarom,hogy mással is szexeljen rajtam kívül és ő sem akarná,hogy mással szexeljek rajta kívül,Tudom sokan mondják,hülyeség,hogy egy párkapcsolatban csak két ember van mert idővel.... De ha én elkötelezem magam egy nő mellett asz az a párom se orgiákat nem akarok,se azt nézni,hogyan dugja más se másik nővel lenni.

Például másoktól ilyen véleményeket olvasok

"de hát miért kellene egymásra korlátozni a szexet?"

"Kis István

Elég gáz, hogy még mindig egy férfi és egy nő a “szerelmes” (magyarul a nőket tárgyiasító, patriarchálisan elnyomó) filmek főszereplője.

És nyilván nem arról van szó, h két férfi, két nő, vagy két nonbináris legyen. Ezen szerencsére túl vagyunk, kivéve talán a bunkó vidékieket.

A gond a KETTŐVEL van. A szerelem nem korlátozódik két emberre, ezt állítani elég meredek is lenne. Ideje lenne a valóságnak megfelelő 3,4,5 illetve 12 és 15.000 fő közt szövődő szerelmek szép, lírai ábrázolása."

Én szerintem meg szerelemből meg igazán szeretni csak egy embert lehet,barátságból meg többet is vagy a családomat csak ezek nem ugyanazok egyik sem.

2018. okt. 23. 02:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát a biológiai értelemben vett szerelem szerintem is két emberről szól, így lett kitalálva. Meg úgy, hogy néhány év alatt lecsengjen, és jó esetben egy elmélyültebb, szeretetteljesebb kötődés vegye át a helyét, ami már nem a sóvárgásról meg a féltékenykedésről szól, hanen a bizalomról. Szerintem el lehet képzelni simán, hogy ebben a fázisban jól működik a nyitott kapcsolat. Persze elég komplex teremtmények vagyunk mi, emberek, szóval nem hiszem, hogy nagyon meglepődnék, ha kiderülne, hogy lehetséges pl. hárman lenni egy kapcsolatban anélkül, hogy bárki is háttérbe szorulna. Helyesnek meg azt gondolom, ha nyílt lapokkal játszik mindenki, és nem titkolja el az igényeit, aki számára a monogámia az ideális, az éljen úgy, aki meg másra vágyna, az járja a saját útját.
2018. okt. 23. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!