Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy a szívem választottját inkább kerülni akarom, minthogy közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés

Inkább kerülöm a kontaktust. Ha az ő részlegüket hívom, nem akarom, hogy ő vegye fel a telefont. Ha átjön a mi egységünkbe, örülök, ha nem vagyok a helyemen, csakhogy ne találkozzak vele. Pedig szeretem, most is ő jár a fejemben. Ha pedig arról van szó, a kollégáknak is azt ecsetelem, hogy semmi kedvem felvenni a kapcsolatot, vagy közönyt mutatok...

Más is érzett már így? Kisebbségi komplexusom lehet? Már attól is rosszul érzem magam, ha nem jól áll a hajam, vagy nem a megfelelő ruha / smink van rajtam?

2018. okt. 23. 00:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány.
2018. okt. 23. 08:29
 12/19 A kérdező kommentje:
Igen, érzem a vesztem, de már beleszerettem ❤️ Azt kívánom, hogy bárcsak itt lenne velem egy takaró alatt, összebújva; de ha találkozunk, még köszönni sem nagyon tudok.
2018. okt. 23. 09:00
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is önbizalomhiány. Én is túl jó srácnak tartottam őt magamhoz képest, így nem is lett belőle semmi. Ha elrejted az érzéseid, akkor mégha tetszel is az illetőnek nem fog közeledni,hacsak nem egy erős, határozott személyiségű, rettenthetetlen férfiról van szó. Én most is szomorú vagyok hogy ezt tettem és hogy így alakult az életem. Aki ilyen erős érzelmeket vált ki belőlünk azt nem lenne szabad elengedni.
2018. okt. 23. 09:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel. Én egy csajjal jártam így. Sokkal jobbnak tartottam magamnál minden téren. Kinézet és minden más. Hiába kezdeményezett, bemeséltem magamnak, hogy csak haverkodni akar és nem léptem nem viszonoztam a közeledését. Iszonyatosan bele voltam esve, állandóan rá gondoltam, de a hideg rázott a gondolattól, hogy esetleg találkozzak vele. Féltem tőle. Nem is lett belőle semmi, de tudom, hogy mindig bánni fogom, hogy legalább nem próbáltam meg...
2018. okt. 23. 15:26
 15/19 anonim ***** válasza:
83%

Én is ezt csinálom valakivel, de én okkal, hogy ne sérüljek.

Először kimuattam amúgy, hogy tetszik nekem, de aztán nagyon kétesen viselkedett előttem, sőt.( Bár láttam rajta, hogy kedvel, de mivel más típusú nőket emlegetett előttem is, meg olyan csajok képeit kedveli folyton, akik nekem a szöges ellentéteim külsőre, így logikusan csak haverként kedvel.)

Szóval nekem megvan rá az okom.

2018. okt. 23. 15:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, sajnálom, hogy veled is hasonló történt. Így utólag már nekem sincs bátorságom visszacsinálni, még kisebb esélyt látok arra, hogy bármi is töténjen a jövőben köztünk. Már nincs visszaút és több esély sincs. Ezt elszúrtuk. Lassan beletörődöm. Remélem a jövőben kevésbé leszünk ilyen szerencsétlenek.
2018. okt. 23. 15:47
 17/19 anonim ***** válasza:
14-re válaszoltam.
2018. okt. 23. 15:47
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ilyesmit érzek mostanában. Szerintem a hormonok hülye játéka. Szeretnéd a legjobb oldaladat mutatni neki, és közben félsz, hogy nem fogsz neki tetszeni, és inkább menekülőre fognád a dolgot. Amúgy ő tudja, hogy tetszik neked? Vagy már kialakult valami köztetek?
2018. okt. 23. 17:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ami veletek történt 😕 Nem valószínű, hogy tudja, mindketten meglehetősen introvertáltak vagyunk. Igaz, ha összekerülnénk valami csoda folytán, akkor egész jól megnyílnánk egymásnak (talán még jobban, mintha egy nyitott emberke lenne a másik felünk). Nem szeretnék még jó értelembe vett kerítőnőket sem bevonni a történetbe, annak sosincs jó vége 😊
2018. okt. 23. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!