Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Köszöntök annak, aki dobott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Köszöntök annak, aki dobott titeket (mindegy milyen okból)?

Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Aha
2018. okt. 21. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem állok szóba olyanokkal akiket nem kedvelek. Aki kidob azt nem kedvelem érthető módon.
2018. okt. 21. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Az attól függ, mit nevezünk dobásnak. Ha vki durván, megalázva dobna annak biztos nem. De ha valaki normális hangnemben kifejtené, hogy nem tud úgy szeretni ahogy kellene,vagy már nem működik a kapcsolatunk stb. és így szakítana velem, vagyis dobna, de nem haraggal válnánk el annak miért ne köszönnék.
2018. okt. 21. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Neki köszönni fogok

Ő meg valszeg morci lesz érte,de leszarom 😂

2018. okt. 21. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Persze. Nem süllyedek le az ő szintjére. Nem az élettörténetére meg a jelenlegi nemi életére vagyok kíváncsi, csak nem megyek át az út túloldalára, és nem megyek el mellette szó nélkül. Ráköszönök, aztán megyek is tovább. Felnőtt emberként úgy gondolom, ez a minimum. Már persze, ha értelmes emberekről beszélünk. Függetlenül a szakítás minőségétől. Akivel egyszer már szexeltem, annak ciki nem köszönni, szerintem.
2018. okt. 21. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem köszön, akivel szakítottam, és én is neki. Minden oké.
2018. okt. 22. 00:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Na igen 4-es. Én is intettem a volt csajomnak autóból, de morcin intett/legyintett vissza. Kidobott és még ő a morci, holott nekem kéne annak lennem.
2018. okt. 22. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!