Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy ne beszélj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne beszéljenek?

Figyelt kérdés
Párommal 4éve vagyunk együtt. Mióta elkezdett dolgozni egy új helyen van egy nő, akivel az elején csak a munkahelyen köszönő viszonyban voltak, mostanában pedig minden nap beszélgetnek messengeren, plusz amit együtt vannak a munkahelyen. Bármikor odanézek, amikor messengeren beszélget, az esetek 90százalékában mindig vele irogat. Reggel neki ír előszor, es este neki ír utoljára. Velem azonban nem nagyon foglalkozik. Már mondtam neki, hogy ez zavar engem, de akkor azzal jön, hogy nem bízok benne, pedig ez nem így van. Csak egyszerűen zavar, hogy folyamatosan beszélgetnek szinte 0-24. Hiába beszélek már vele róla, mindig csak vergodes a vege. Mit csináljak?
2018. okt. 20. 23:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ilyen szituban én is voltam. Csak ott az exével ment a csetelgetés. Mindent megadtam neki, de más kellett, így kiléptem a kapcsolatból. Szerintem egy szünetet minimum be kell iktass vele, hátha észhez tér, de szerintem nem fog, így én kilépnék, mielőtt meg nem csal.

30n

2018. okt. 21. 10:12
 22/26 anonim ***** válasza:
Sztem is te vagy a fölösleges 3.
2018. okt. 21. 12:07
 23/26 anonim ***** válasza:
62%
Mondjuk dobd ki a francba, aki ennyire tiszteletlenul banik veled. Bele van zugva a lanyba. Szerinted ha ferfi lenne akkor is folyton egymason csungenenek? Egy fraszt, ez mar reg tul van a baratsagon. Azt azert nagyon alaposan gondold vegig mi vezetett idaig, hol van ebben a te felelosseged is, mert ugyan a parod eleg szemet modon viselkedik, de nem pusztan ennyi a tortenet tanulsaga. Mit tettel, mit nem tettel, mi folott hunytal szemet, mit magyaraztal ki szazadszorra is, mire nem figyeltel elegge stb, hogy ez ne ismetlodhessen meg meg egyszer.
2018. okt. 21. 14:59
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Elváltak útjaink. :)
2018. okt. 21. 23:18
 25/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom Kérdező! Elmeséled, hogy történt?
2018. okt. 21. 23:27
 26/26 anonim ***** válasza:
Sajnálom! De helyesen döntöttél!
2018. okt. 21. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!