Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert ilyen? Nektek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen? Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 21 éves vagyok párom pár hónappal fiatalabb nálam. Lassan 5 éve vagyunk együtt. Kisebb nagyobb veszekedesek szoktak lenni, viszont en a tegnapi dologról szeretném kikerni a véleményetek.

Beszélgettünk telefonon, és kb fel óra múlva visszajott (ingyen beszéltünk a messengeren) és akkor mondta hogy anyujaval beszélt. Hát én meg rakerdeztem, hogy miről, meg miért volt eddig. És akkor mondta hogy nem tartozik rám. Aztán meg kerdezgettem kerdezgettem decsak ezt hajtogatta, amin még is sértődött. Aztán kérdeztem, hogy egyáltalán vele kapcsolatos e, és mondta hogy nem, ezért nincs is hozzá közöm. De ha ezt az elején elmondja akkor megertem... Jó nyilván amugy is érdekelne, de ha nem kapcsolatos vele akkor kevésbé..

Meg ha már ennyi ideje vele vagyok szerintem azért elmondhatta volna, nem? Meg már félig együtt is lakunk. Aztán megsértődött, mint mondtam ma mentem volna hozzá, de mondta hogy ne menjek majd szombaton vagy akkor sem. Mondtam hogy ezzel nagyon megbant, hogy nem mondja el, fel óráig azt se tudom mi van vele és azt kapom, hogy 'nem tartozik ram'. Én mindig mindent elmondok neki egyébként, bármire amire kíváncsi. Mindegy egyébként holnap megyek hozzá, de hajnal óta nem beszéltünk, mert egyébként most lázasan fekszem itthon és kb egész éjszaka nem tudtam aludni mert rosszul voltam. Miert most kell ezt csinálni? :( nektek mi erről a véleményetek?

2018. okt. 19. 12:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én nem ismerlek titeket de figyelj, az én párom is olyan hogy nehezebben beszél a dolgokról.

Én vagyok az egyedüli akinek elmeseli a dolgokat de idővel.. Kell hogy lecsengjen. Főleg ha olyan téma ami érzékenyen érinti. Lehet itt is valami komolyabb dolog van a háttérben. Legyél türelemmel, szerintem el fogja mondani de ne erőszakoskodj.

2018. okt. 19. 15:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon tapadsz. Menekulunk az ilyen nőktől.
2018. okt. 19. 15:16
 13/15 anonim ***** válasza:

21 evesek vagytok, 5 eve egyutt.

Ennek vege lesz hamarosan.

Szerintem kezd rajonni, hogy mennyi mindent elmulaszt az eletben azert mert veled van, es ja.

Mi van akkor, ha fel oraig nem tudsz semmit. Akkor sincs semmi,ha 2 napig nem tudsz rola.

2018. okt. 19. 15:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Sztem megunt már téged!
2018. okt. 19. 15:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem rossz dolog, szóval szerintem nem érintette rosszul.
2018. okt. 19. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!