Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt velem? :|

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? :|

Figyelt kérdés

Van 1 (20-30 közötti) lány aki kapcsolatban él 1-2 éve, én olyan 2-3 éve ismerem és az utóbbi időben eléggé érdeklődővé vált.

Előtte se voltam neki közömbös szerintem ,de akkor még egyedülálló volt, nekem is tetszett ő , de egyéb okok miatt nem is viszonoztam az érdeklődését.

1 irodában dolgozunk de elég sokan dolgoznak még itt , úgyhogy a folyosón köszönésen kívül ezekután nem is nagyon volt semmi. Azonban most kb 2 hete volt vmi közös dolgunk és mivel sok időnk volt beszélgettünk másról is, magánélet stb. Eddig végig abban a hitben voltam h nem lenne közös témánk, meg nem is annyira beszédes a lány, de nagyot tévedtem mert nagyon jól ki lehet jönni vele.

Szóval azóta rengeteget beszélgetünk személyesen is és chaten is. Reggeltől késő estig. Rengeteget nevet és visszafogottan de bókolgat is. Flörtölgetni is lehet vele de ott meghúzza a határt azért az utolsó pillanatban ha olyan irányba kanyarodna a téma.

Állítólag jól megvannak a barátjával és boldog. Viszont érdekes, hogy akkor minek írkál nekem ennyit és úgy, hogy közbe ott van mellette a barátja (együtt is laknak).

És magától ír reggel, napközbe ha én nem írtam neki 1 ideje, tehát kizárnám azt a lehetőséget hogy csak illedelmes és azért válaszol.

2018. okt. 19. 11:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
76%
Egonövelő vagy..
2018. okt. 19. 12:01
 2/30 anonim ***** válasza:
54%
Lehet, hogy jó fejnek tart és barátkozik? Legalábbis, én akkor voltam ilyen. Vagy az is lehet, hogy annyira mégsem jó a kapcsolatuk, és keresi a kiutat, bár ha tényleg ez, akkor jobb nem beleélned magad.
2018. okt. 19. 12:05
 3/30 A kérdező kommentje:

Miért lennék ego növelő?

Ha nekem van 1 jó kapcsolatom akkor nem szoktam csajokkal haverkodni, meg másokkal beszélgetni se nagyon sokat!

Max közepes mennyiséget, de nem ilyen reggel este éjjel nappal stílusban.

De ettől függetlenül elképzelhetőnek tartom hogy csak azért foglalkozik velem.

Szerintetek mit tegyek?

2018. okt. 19. 14:05
 4/30 anonim ***** válasza:
Nem ismerünk titeket. A legegyszerűbb az lenne, ha nyíltan, személyesen rákérdeznél hogy mit akar tőled, mert nem tudod hova tenni a viselkedését. Ha nincs rendben a kapcsolata és csak figyelemre, barátra vágyik és ezt megtudod neki adni, biztosan örülni fog, ha támogatást kap. Viszont ha nem tudnál simán barátként tekinteni rá, azt mondd meg neki, hisz ez számodra kényelmetlen viselkedés.
2018. okt. 19. 14:31
 5/30 A kérdező kommentje:

hmm..

ha nincs rendben a kapcsolata akkor lehet idővel lép és akkor érdemes lehet várni.

De ilyet tuti nem mernék kérdezni 2 hét után, am se nagyon kérdezek a kapcsolatáról, ő meg nem nagyon mondd semmit. 1x kérdeztem akkor azt mondta h jó és boldog az utóbbi években.

2018. okt. 19. 16:19
 6/30 anonim ***** válasza:
Mindkettőtöknek jobb lenne tisztázni wzz.
2018. okt. 19. 18:04
 7/30 A kérdező kommentje:

Pár hetet még várok és utána.

Vagy lelépek szó nélkül :D

Melyik verzióra mekkora az esély am szerintetek?

2018. okt. 19. 20:22
 8/30 anonim ***** válasza:
Hát sztem biztos az lenne ha te lépnél mármint tisztázni. Am ha méghozzá a határt akkor jó jel mert hüséges és ha veled lenne akkor nem kúra félre. Sztem ne dobd el hamégha barátok is maradtok.
2018. okt. 19. 20:34
 9/30 anonim ***** válasza:
Meghúzza*
2018. okt. 19. 20:35
 10/30 A kérdező kommentje:

Köszi,

Biztos, hogy nem "dobnám el" , csak fájna, hogy nem lehet több :/

Az mennyire elképzelhető, hogy ha most még elutasító is, de később, pár hónap múlva ez változhat? Ennyi idő után már kialakulhat akarat ellenére is kötődés/szerelem elviekben.

2018. okt. 23. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!