Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akarja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja ezt?

Figyelt kérdés

A párom mostanában sokszor felhozza poénkodva hogy jó lenne még két csajt bevenni...

Mire én nagyon kiakadok.. Hogy akkor menjen aztán csajozzon ha akar. De tegye mérlegre hogy itt vagyok én meg ott a többi.

Azt mondta hogy de ő ezt velem akarja, úgy akarja hogy én mindenképp ebben benne legyek.

Ennek mi értelme?? Komolyan elgondolkodtam hogy szeret e.. Mert engem ez bánt. Minek neki másik csaj? Én nem vagyok elég jó? Akkor meg minek van velem..?

Van valami magyarázat erre?

2018. okt. 16. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. okt. 16. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Fétis,v belemész v szakitsz.. Kényszerből nem jok ezek,utána rossz szájiz van.. Mi eleve nyitottban élünk,de közösen akartuk igy egyikünknek sem kényszer.
2018. okt. 16. 21:15
 3/4 A kérdező kommentje:
25. Hozzátennem hogy nem volt neki túl hosszú kapcsolata eddig sose. Velem van a legrégebb óta. Egyébként mindig csajozott bulizott aztán találkoztunk.
2018. okt. 16. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Hajtja az ösztön.

Ti nők mindig azzal jöttök hogy menstruációkor értsük meg hogy felborulnak a hormonjaitok, és viseljük el hogy parasztok vagyok, stb. Nos őneki is megvan borulva a hormonháztartása mert fiatal férfi.

Akkor most jó lenne ha a nők meg ezt fogadnák el, és nem magukban keresnék a hibát. Nem kell ebből ego kérdést csinálni, nem csak te nem vagy elég neki, hanem senki sem elég neki.

2018. okt. 16. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!