Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mensteg gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mensteg gyerek miatt egyutt maradni, vagy kifogas?

Figyelt kérdés

Mar ket eve szereto vagyok,es 100 szazalekra allitanam,hogy a pasi szerelmes belem.erzem,es latom rajta.de van egy kozos gyerekuk,es nen akarja hogy apa nelkul noljon fel.szerintetek kifogas es nem is szeret?

Van valakinek hasonlo tortenete?minden szeretos sztori erdekelne.nagyon fajdalmas dolog,es nem tudok kilepni.

2018. okt. 15. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Minél tovább vagy benne annál jobban lerombolt. Sajnálom. Itt te nem fogsz jól járni!
2018. okt. 15. 20:29
 2/11 Bence_ ***** válasza:
100%
Gyerek csak kifogás.
2018. okt. 15. 21:10
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

Szeretők jönnek, mennek, a szerelem elmúlik. A gyerek örökké ott lesz.

Egyébként is: attól, hogy szeretőnek jó vagy, még nem biztos, hogy feleségnek is elég jó lennél. Nem fogja eldobni érted, ha ő minden téren jobb, csak kell a több szex.

Majd rájössz, hogy a szerelem xart se ér. Te is mit értél vele? Egy családos ember kapcarongya vagy, és két évet eldobtál az életedből.

2018. okt. 15. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Én is ilyen szeretőt keresek.

De sose dobnam el a fiam egy nő miatt!

2018. okt. 15. 21:19
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

Sajnos szinte biztos hogy nem szerelmes beléd csak vonzódik,mert más esetben veled lenne a gyereke mindig a gyereke lenne és két év szeretősdi dolog után vágyna már egy közös babára is szerintem.

A másik meg olyan pasival kezdeni akinek családja van és szeretőt tart ez bátor dolog.Ha ugy alakulna hogy nyíltan kapcsolatban lesztek nem félnél h lenne melletted szeretője???

2018. okt. 15. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Kifogás. Ha igazán szeretné a gyereket, akkor nem egy rossz házasság példáját mutatná neki. Azt hiszi a gyerek süket, meg vak? Hát nem.

Szerintem hozd döntési helyzetbe, mert így még hosszú évek mennek pocsékba az életedből. Bár te tudod, hogy mire áldozod.

2018. okt. 15. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Abszolut kifogas, ferfi vagyok es ezt en is eljatszottam egy szeretomet-nem vagyok ra buszke.
2018. okt. 15. 21:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Minden gerinctelen pasi ezt blablaza

Es minden csont buta liba elhiszi

Punani vagy semmi tobb

2018. okt. 15. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Egy kis közeli ismerősöm példája következik, hátha okulsz belőle. Beleszeretett egy családos férfibe. Várta, hogy együtt éljenek, kb. húsz évig. Kifogások: érettségire készülnek a gyerekek, most érettségiznek, most felvételiznek, most vizsgák vannak, most diplomáznak, most esküsznek, most unoka születik....aztán szépen megöregedett egyedül, és otthagyták mikor elfogytak a kifogások....
2018. okt. 16. 09:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Aki ennyivel beeri megerdemli a sorsat

Nos pasira vart megoregedett

2018. okt. 16. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!