Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez, talán Ő is érez valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez, talán Ő is érez valamit?

Figyelt kérdés

Adott egy férfi, aki mindig is nőcsábász volt, falta a nőket.

Én 2010ben ismerkedtem meg vele, akkor első látásra beleszerettem, megtudtam a nevét és azonnal ismerősnek jelöltem.

Találkozgattunk, elég sokszor,majd neki lett egy párkapcsolata, egy ideig semmi sem volt, aztán kezdett keresni megint, feljárogattam hozzá, barátok voltunk, mígnem megcsókolt, és onnnantol ez egy nem tudom milyen 'kapcsolat' volt koztunk.

2 évig kavartunk, úgy hogy volt párja, egyszer feküdtünk le egymással csak, mindig csak és kizárag csók volt,se petting, se más.

Én összejttem a párommal, megharagudott es tobbe nem keresett.

Eltelt 6 ev es ujra talalkoztunk, osszefutottunk.

En nem koszontem, leszolitott. Par szot valtottunk es otthagytam(mivel allitasa szerint boldog parkapcsolatban el)

Felhivott kb 2 honap mulva, hogy igyunk par italt, belementem.

Ekkor kozolte hogy kulon vannak a parjaval, en is, hogy en az enyemmel, atbeszeltuk a regi dolgokat amik6 evvel ezelott voltak, kit merre sodort a szel, mi tortent, kikkel voltunk, stb.

Felmentem hozza, nyilvan szamitottam ra h megcsokol majd, de ehelyett bokolt, es lecseszett h nem veszem a lapot. Magamhoz huztam, es megcsokoltam, onnan egyenes ut vezetett az agyba.

Ezt eljatszottuk meg 2-3x, aztan abba maradt, mert en butasagot csinaltam.

Talalkoztunk ket napja, beszelgettunk kicsit, ekkor ecsetelte h allandoan nozik, egyik megy masik jon.

Gondolom direkt.

A legfobb kerdesem pedig, ki mit lat ebbol?

Ket hulye fhasz kinlodik es szivatja egymast?

A napomat messengeren allandoan!!!! megnezi, tehat erdekli mi van velem.

Azt viszont nem tudja, hogy en azt latom.

En szeretem nagyon regota

Ugy erzem, valamit o is produkal irantam, csak gyerekeskedunk itt ossze vissza, pedig joval 30 felett vagyunk mind a ketten.

2018. okt. 15. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fogsz még sírni, meg jönni a Gyíkra panaszkodni, ez millió%
2018. okt. 15. 18:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Biztosan így lesz, ezt most azért irtam ki, mert jelenleg nincs kivel megbeszélnem, és nincs aki pofán verjen, hogy térjek észhez.
2018. okt. 15. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2 Akkor mondom: Térj észre:DD és vedd fel a nyúlcipellőt-szégyen a futás, de néha nagyon hasznos:D
2018. okt. 15. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:

"Magamhoz huztam, es megcsokoltam, onnan egyenes ut vezetett az agyba.

Ezt eljatszottuk meg 2-3x, aztan abba maradt..

Talalkoztunk ket napja, beszelgettunk kicsit, ekkor ecsetelte h allandoan nozik, egyik megy masik jon."

Miután téged qrogat, és pár havonta elővesz, ha épp nincs más nő kéznél, vagy megunta a többit, jössz te.

Szerinted ha pár szex után az arcodba tolja, hogy folyton nőzik, "egyik jön a másik után", csak ártatlan esetlen bénázás, vagy mondjuk tudatosítása annak, hogy csak szere használ és van bőven nő akit kezelget?

Szerinted ilyen egy szerelmes férfi? Szerinted egy nőfaló férfi ne merne nyíltan kikezdeni veld, vagy megmondani ha többet akarna ennél?

Válaszold meg te.

2018. okt. 16. 22:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazad van.

Én ebbe így nem lattam már bele.

Köszönöm, ment a pacsi

2018. okt. 17. 09:39
 6/6 anonim ***** válasza:

# 4-es vagyok

Még annyi, hogy ha neked az kell, hogy ő mondjon határozott állásfoglalást rólad, akkor kérdezz rá.

Miért nehéz rákérdezni nála, ha már lefeküdtetek párszor?

Egy egyszerű kérdés, mégis segít elfogadnod, és nem agyalsz fölöslegesen, vagy látsz bele többet. (A fenti viselkedés is beszédes, ha beléd esett volna sokkal többet keresett volna mert csak rád tudott volna ő is gondolni pl. A napom nézegetés meg semmit nem jelent, nekem is van olyan pasi haverom, aki minden egyes képet megnéz.. Ez annyira jelentéktelen. A viselkedése a lényeg. ÉS egy nőfaló hidd el nekem, hogy nem bátortalan, nem hiába szed össze folyamatosan annyi nőt.)

2018. okt. 18. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!