Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagy baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy baj?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy nallam 20 évvel idősebb ferfiba.. A gond az hogy 19vagyok...

2018. okt. 14. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Bajnak nem baj, csak nincs sok ertelme.
2018. okt. 14. 19:22
 2/4 anonim ***** válasza:
14%
Magadnak ártasz vele. Mert utána a korodbéli srácokkal nem tudsz mit kezdeni, és nem tudsz egy épkézláb normális kapcsolatot felmutatni. Mire erre rájössz, csak az idősödő fazonokkal fogsz tudni kezdeni, akik már nem akarnak gyereket, te pedig még bőven benne lennél a szülőkorba. Egyik embertől a másikig fogsz csapódni és különböző szeretői kapcsolatokat fogsz tudni csak felmutatni, de épkézlábat, ahol boldog is leszel, azt nem.
2018. okt. 14. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
46%
Nem csodálom mert a mai 18 - huszon éves pasik= cigi buli pia drog mindenkit meg b ni nulla felelősségvállalás.
2018. okt. 14. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem feltétlen mondanám bajnak,bár kicsit apakomplexusos a dolog.

Abba kell belegondolnod,hogy mondjuk 10év múlva te csak 29 leszel,ő meg már 49. Nem lesz ez probléma? Gyereket lehet te csak jóval később akarsz,ő akkor meg már nagypapa korú lesz. Ezt kell mérlegelned. Ha neked nem probléma,akkor ne foglalkozz mással.

2018. okt. 15. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!