Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szexből szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexből szerelem?

Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy van egy lány akivel nagyon jól alakultak a dolgok az utóbbi hetekben (együtt alvás, filmezés, találkozások stb.), csók vagy szex nem volt, de nagyon sokat voltunk együtt és nagyon jó volt minden, az ismerőseink már mindig azt mondták nekem is hogy miért nem vagyunk együtt meg hasonló mert annyira passzolunk egymáshoz meg látszik rajtunk hogy megvan a szikra köztünk, a héten elmondtam neki hogy többet szeretnék és szeretném ha több lenne mert nagyon jól érzem magamat vele meg rajta is látom meg érzem hogy vonzódik hozzám, neki az volt a válasza hogy most nem tudja magát elképzelni egy kapcsolatban meg az azzal járó kötöttségekkel mert nagyon sokat csalódott meg átverték, de hogy egy úgymond barátság extrákkal dolog lehetne, ami nála azt jelenti hogy olyan mint egy kapcsolat csak nincs kimondva meg nincsenek kötöttségek lenne szex csók meg együtt létek, azt láttam rajta hogy nem csak lekoppint mert megmondta hogy tetszek neki meg akar engem csak, egy kapcsolatot nem akar. Szóval szerintetek ha most elkezdjük ezt a dolgot utánna lehet több belőle és összetudunk jönni majd? Vélemények és tapasztalatok is jöhetnek!
2018. okt. 13. 18:09
 1/1 anonim ***** válasza:

Haaat, most komolyan? Tudom, hogy a pasik mashogy gondolkodnak, de most komolyan olyan csajjal akarsz kavarni, akinek csak egy farok kell.

A sajat kis lelkedet teszed kockara.

Amugy meg milyen lany az aki azzal kezd, hogy ezt ajanlja?

2018. okt. 13. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!