Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem találok kapcsolatot? Meg fogom találni a szerelmem?
Nincs nagyon jó receptem erre. Én felmentem tinderre hogy hátha, de 90%ban olyan dolgokat írogattak hogy töröltem is őket. Pár ember volt akivel beszélgettem mert szimpik voltak. Ebből egyetlen egyel találkoztam.
Nagyon jó randi volt de csak pár héttel később esett le hogy nekem ez a srác nagyon tetszik, sőt már már komolyabb érzéseim is alakulóban voltak.
A lényeg hogy az én hozzáállásom az volt hogy dumalgassunk, ismerkedjünk de nem feltétlenül bíztam abban hogy bármi komoly itt kialakulhat.
Aztán egyszercsak többedik találkozó után kaptam észbe hogy hajajj én szeretem.
Szóval én azt vettem észre hogy ez az egész akkor jön amikor nem ragaszkodsz hozzá. Nem görcsölsz rajta stb. Hanem csak vagy :)
25N
Addig örülj, amíg nem találsz kapcsolatot!
Semmi mást nem hoz, csak bajt és szenvedést.
You were warned.
Ha nyitott vagy a lehetőségekre, akkor előbb-utóbb találkozni fogsz egy okos, értelmes, szimpatikus lánnyal. De nem feltétlenül akkor, amikor számítasz rá.
Nagy szerepe lehet benne a véletlennek, akár annak is, hogy kik tévednek ide a kérdésedhez, de ez csak egy példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!