Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért nem találok kapcsolatot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem találok kapcsolatot? Meg fogom találni a szerelmem?

Figyelt kérdés
20 éves múltam komoly kapcsolatom még nem volt csak egy lannyal parszor egyutt voltam. Mostanra ugy erzem hogy nagyon hianyzik az eletembol egy lany nem is a szex resze hanem hogy kozos programot csinaljunk, romantikazzunk stb szeretnek egy olyan lanyt aki ertelmes, el tudunk beszelgetni es sportos. En egyetemre jarok, sportolok tarsasagban sem vagyok visszahuzodo de nem tudom mar min valtoztassak annyi h nem vagyok nagy insta meg face celeb. Az ilyen plaza cicak meg stb akik kulsore jol neznek ki de belul semmi nem mozgatnak egyatalan. Volt egy lany akivel egy estet tok veletlen egyutt toltotem es nagyon jol ereztem vele magam sportos okos szep, ugy ereztem o is jol erezte magat velem de rengeteg srac irogat neki en meg nem nagyon nyomultam gondoltam szep lassan, es ami elkeserit hogy pont ma lattam hogy vissza ment a 2 evvel idosebb exbaratjahoz. Mit kene tennem/valtoztatnom hogy ramtalaljon a szerelem?

2018. okt. 11. 22:49
 1/8 anonim ***** válasza:
soha
2018. okt. 11. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha látod hogy bejössz egy lánynak akkor bókolj,mondj szépeket neki,légy udvarias.
2018. okt. 11. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Több vért a pucába!😉
2018. okt. 12. 03:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Nincs nagyon jó receptem erre. Én felmentem tinderre hogy hátha, de 90%ban olyan dolgokat írogattak hogy töröltem is őket. Pár ember volt akivel beszélgettem mert szimpik voltak. Ebből egyetlen egyel találkoztam.

Nagyon jó randi volt de csak pár héttel később esett le hogy nekem ez a srác nagyon tetszik, sőt már már komolyabb érzéseim is alakulóban voltak.

A lényeg hogy az én hozzáállásom az volt hogy dumalgassunk, ismerkedjünk de nem feltétlenül bíztam abban hogy bármi komoly itt kialakulhat.

Aztán egyszercsak többedik találkozó után kaptam észbe hogy hajajj én szeretem.

Szóval én azt vettem észre hogy ez az egész akkor jön amikor nem ragaszkodsz hozzá. Nem görcsölsz rajta stb. Hanem csak vagy :)

25N

2018. okt. 12. 06:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Addig örülj, amíg nem találsz kapcsolatot!

Semmi mást nem hoz, csak bajt és szenvedést.

You were warned.

2018. okt. 12. 13:32
 6/8 A kérdező kommentje:
En is igy gondolom h nem kell tulzottan eroltetni hanem hagyni egy kicsit magatol de akkor meg igy jarok :/ bar lehet alapbol se tudtam volna osszejonni ezzel a lannyal csak jol erezte magat velem meg jol elbeszelgettunk azon a ket alkalmon amikor talalkoztunk
2018. okt. 13. 11:56
 7/8 anonim válasza:

Ha nyitott vagy a lehetőségekre, akkor előbb-utóbb találkozni fogsz egy okos, értelmes, szimpatikus lánnyal. De nem feltétlenül akkor, amikor számítasz rá.

Nagy szerepe lehet benne a véletlennek, akár annak is, hogy kik tévednek ide a kérdésedhez, de ez csak egy példa.

2018. okt. 13. 14:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen en is ebben bizok, ahogy irtam azzal a lannyal is tok veletlen talalkoztam es nagyon jol ereztem magam vele csak hat nem jott ossze :/
2018. okt. 17. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!