Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párok nálatok van ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok nálatok van ilyen?

Figyelt kérdés
Pl van olyan hogy egy egy családi összejovetelre egyedül mentek a párotok / házastársatok nélkül? Ha épp rossz passzban van, nincs kedve vagy egyéb miatt?
2018. okt. 5. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk volt ilyen eddig egyszer. Megértő volt a párom, eléggé nyomós indokom volt rá.
2018. okt. 5. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Nekem volt, hogy fájt a gyomrom, (hánytam, stb.) de volt, hogy pusztán annyi házimunka gyűlt össze, hogy szükségem volt arra a szabad napra otthon, hogy haladjak vele, mert már megevett volna a kosz.

Ő még sosem akart kihagyni egyet sem az én családomnál, (mert ők nagyon lazák, és nem teher számára) és se beteg nem szokott lenni, se házimunkát nem végez hétvégén.. sajnos.. Ezt csak viccből írtam.. Félig..-))

A lényeg, hogy persze, simán elmehet két ember egymás nélkül is IDŐNKÉNT családi összejövetelre, ez teljesen belefér, nem minősíti a kapcsolatot.

2018. okt. 5. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze. Semmilyen programot nem erőltetek a másikra, számomra ez alap.
2018. okt. 5. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen,nyaralni is járunk külön,nem vagyunk összevarrva.
2018. okt. 5. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze. Nem kötelező neki, néha még nekem is sok a saját családom, nem fogom eröltetni ha épp nincs hozzá energiája. :D
2018. okt. 5. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan párom aki egyáltalán nem jött velem ilyen eseményekre. Nálunk nagy a család őt ezt frusztrálta, nem volt hozzá szokva. Sajnáltam mert nekem sokat jelent a család és nagyon szeretem őket és szerettem volna, ha ő is így érez, de sosem problémáztam rajta. Ha amúgy nem erről van szó, csak épp valami közbejött az simán elfogadható dolog.
2018. okt. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!