Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A csajok is szoktak szerelmese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok is szoktak szerelmesek lenni?

Figyelt kérdés
Valahogy ne bírom ezt elképzelni. Én fiú vagyok, és voltam szerelmes, bár ne lettem volna. Nagyon sok lányon nem látszik ez, valahogy elképzelhetetlennek vélem azt, hogy ők is estek e már szerelembe...
2018. okt. 4. 18:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%
Nekem 7 éves tapasztalatom van arról hogy a nő egy életveszélyes üzem! Végig csalva voltam, én főztem, takarítottam. Mindent én álltam, a saját pénzét csak magára költötte, de nem is ez volt a gond, hanem az hogy mindent megtettem érte és cserébe azt kaptam hogy még az sem volt igaz amit kérdezett. Ő egy önző és rosszlelkű nő volt, nyilván nem minden nő ilyen, de jobb vigyázni velük. Én már csak nagyon nagy bizonyítás után tudok csak hinni nőnek.
2018. okt. 4. 20:25
 12/16 anonim ***** válasza:
21%
A pasik nem szerelmesek,mert csak f.al gondolkodnak!!
2018. okt. 4. 20:25
 13/16 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
10%

Amíg van píz, meg Béjemwé, meg lukkszusnyarallás, addig szerelmesek. Aztán a "jóban-rosszban együtt" elvük valahogy szertefoszlik, ha komolyabb problémába ütköznek. (Lelki, anyagi, családi, bármi.) Már pattannak is egy másik bakkecske ölébe.

Sose alapozzatok komoly párkapcsolatot a nőkkel. Számítók, sunnyognak, cselszövők, arra hajlanak, amerre a szél fúj stb. Különben dugni jó őket, tegyétek ezt ti is.

2018. okt. 4. 20:36
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Mi nem vagyunk szerelmesek, csak eljátszuk, mert nyálfröcsögős démonok vagyunk mind, és csak az anyagi javaidra hajtunk. Ja meg a kinézetedre. Muhahahhahaha
2018. okt. 4. 20:46
 15/16 anonim ***** válasza:
43%

Nos szerintem felnőtt korban nincs igazi szerelem. Illetve ez így nem igaz. De! a szerelmi és a baráti kapcsolatok is arra alapszanak hogy "nekem jó veled" mindkét nemnél. Innentől áll hogy a szerelem anyagi és egyéb javakon is múlik/múlhat. De nem csak a nőknél. Őszinte önzetlen szerelem szerintem csak gyerekkorban lehetséges.

Felnőttként annyi mindent kell szem előtt tartani hogy az észt nem lehet kivenni az egyenletből innentől pedig valahol mindig jelen lesz az érdek.

De nem csak tárgyi dolgok adják a nekem jó veled érzést. Itt jön a képbe az egyéni ízlés az egyéni tapasztalatok és vágyak. Nekem pl elég lett volna ha a párom annyit keres hogy az egyik vidéki nagyvárosban el tudja egyedül tartani magát. Többek között az is fogta meg bennem hogy mindenről beszélgettünk de az anyagi helyzetére nem kérdeztem rá. Viszont számtalan belső tulajdonság volt a "listámon" aminek a párom megfelelt. Ezek kellettek a nekem veled jó érzéshez és mikor felismertem a számomra fontos jellemvonásokat elkezdett mint férfi foglalkoztatni. Én olyat kerestem már 18 évesen is aki jó lehet apának és férjnek aki megbízható és erős.

Viszont ha a párunk depressziós és nem fogad el segítséget csak lehúz érzelmileg ha agresszívvé válik akár fizikailag akár szóban és nem lehet vele beszélni ha érdektelen ha nem akar testi kapcsolatot (és még lehetne sorolni amik megölik az érzelmeket) szóval ha a párunk leszívja az energiánkat ha folyton negatív ha nem felemel hanem visszatart akkor hogy lenne lehetséges a szerelem ha korábban ki is alakult hogy maradhatna meg?

Ezt arra írom hogy a nők nem akarnak lelkisérült lusta szegény stb embert maguk mellé (a férfiak se). Aki szerint ez "hiba" vajon szívesen élne együtt valakivel aki folyton panaszkodik? Aki utálja az életét a munkáját? Aki csak hisztizik de nem lép?

Tudom kicsit eltértem de úgy érzem ezzel nem vagyok egyedül. Nem akarok vitát szítani csak annyi esztelenség hangzik itt el hogy néha azt remélem ha valami hasonlót leírunk néhányan körbenéznek a világban.

2018. okt. 4. 21:47
 16/16 he84 ***** válasza:
40%
Igenis mi nők is tudunk szerelmesek lenni, mi is érző emberek vagyunk, néha némelik férfinál érzelmesebb is. Persze akinek nem inge, az ne vegye magára. Én korábban beleszerettem egy átlag körüli férfi jó barátomba, akicel már több mint 10 éve vagyunk barátok, mégpedig a belső tulajdonságai miatt. Egyáltalán nem gazdag, nincs kocsija és mégis beleszerettem. Nem minden nőt érdekel a pénz, a villogás és a kocsi! Csak a felszínes és anyagias nőket érdekli ez, azon belül is a plázacicák többségét! Arról meg mi nők nem tehetünk, hogy bizonyos férfiak ilyen hazug és rossz nőket fogtak ki! Ez nem azt jelenti, hogy minden nő rossz és hogy nem tud szerelmes lenni!
2018. okt. 4. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!