Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A csajok is szoktak szerelmese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok is szoktak szerelmesek lenni?

Figyelt kérdés
Valahogy ne bírom ezt elképzelni. Én fiú vagyok, és voltam szerelmes, bár ne lettem volna. Nagyon sok lányon nem látszik ez, valahogy elképzelhetetlennek vélem azt, hogy ők is estek e már szerelembe...
2018. okt. 4. 18:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
10%

Szoktak, de gyakori, hogy iq-ból igyekszik lefojtani eddigi csalódás/ok miatt, nehogy koppanjon, de persze koppan, mert ez nem jön be szinte senkinek.

32/f

2018. okt. 4. 18:38
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
Ne haragudj, de én meg az olyanoknak az érzéseinek valósságát vonnám kétségbe, akik nem képesek emberként tekinteni a másikra. Mert azt feltételezni, hogy a nők képtelenek érzelmekre és szerelemre ezt jelenti.
2018. okt. 4. 18:43
 3/16 anonim ***** válasza:
13%
Szoktak a csajok is szerelmesek lenni, de általában olyanba "szeretnek bele", akitől valamiféle előnyre számíthatnak. Akitől nem számíthatnak semmire (tehát akinek nincs lakása, autója, jó állása, vagy kilátása zsíros állásra), azokat legtöbbször észre sem veszik. Egy lánynál szinte mindig felülírja az őszinte szerelmet az anyagi érdek.
2018. okt. 4. 18:53
 4/16 anonim ***** válasza:
7%
Igen, sajnos.
2018. okt. 4. 18:57
 5/16 anonim ***** válasza:
72%
3-as. Ez eleg hulye altalanositas. En 18 eves lany vagyok es egyaltalan nem igy gondolom. Az anyagi dolgok nem mervadoak. Es en peldaul eddig egyaltalan nem amiatt estem egyszer se szerelembe. De nem is azert mert Adonisz volt az illeto. Annyi mas dolog van ami miatt bele lehet szeretni. Szoval azert mert a nemem par szegenyenteljes kepviseloje ilyen ne altalanistal mert nincs igazad.
2018. okt. 4. 19:40
 6/16 Pumukli alfahím ***** válasza:
11%
3-as,jókat írt és igazat. A szerelmet meg kell venni. Van aki drágábban,van aki olcsóbban adja.
2018. okt. 4. 19:49
 7/16 anonim ***** válasza:
16%
Eddig nekem a nők csak szerelmet hazudtak, úgyhogy én azt mondom nem kell hinni egyiknek sem! Kamusak és mindig a jót ellökik a rosszért, hát akkor kedves egészségükre!
2018. okt. 4. 20:01
 8/16 anonim ***** válasza:
27%
Nekem mondta már ezt nő... Aztán kiderült, hogy nem igaz, és a (mint utóbb kiderült) szinte párhuzamos lyuksógoromnak is hasonlót mondott.
2018. okt. 4. 20:09
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

Én ezt látom a környezetemben: fiatal párok apró kis albérletekben élnek, házra, autóra csak közös erőből van kilátás. A pár mindkét fele dolgozik, hazaérve pedig a nő vezeti a háztartást, hiába állít bárki bármi mást, és később a gyerek is a nő felelőssége lesz, neki kell áldozatokat hoznia érte.

A neten sem jobb a helyzet, itt meg osztjátok az észt arról, hogy a nők paraziták, akik kizárólag a pénzbe szerelmesek, csak azért, mert nem nyitják szét a lábaikat nektek.

Most ezt vagy annak lehet tulajdonítani, hogy nektek semmi önkritikátok sincs, és még azt sem vennének észre, ha minden szarás után ki lenne nyalva a seggetek, vagy annak, hogy soha nem volt tapasztalatotok párkapcsolati téren, és az infóitok nagy részét fórumokról gyujtitek.

A nők tudnak szerelmesek lenni, és jobbá tudják tenni a társuk életét. Nem véletlenül van ezer tanulmány arról, hogy a házasságban élő férfiak kevésbé hajlamosak alkoholizmusra, depresszióra, és öngyilkosságra. Ugyanakkor meg a nők, akiket ti élősködőnek láttok, és azon viccelődtök, hogy elveszik a szabadsagotokat hajlamosabbak lesznek depresszióra a házasság alatt. Nem fura ez? Nem lehet hogy rossz felé muzogattok, amikor parazitasággal, meg igaz érzelmekre való keptelenseggel vádoljátok meg a másikat?

Nem érdekeltek ti semmit. Lóf... szt sem. A nők szerelmét meg pláne.

2018. okt. 4. 20:14
 10/16 anonim ***** válasza:
28%
Nem, mert ők nem igazi emberek, bár a mai technikának köszönhetően már elég jól utánozzák őket. Dehát a tudósok sem képesek mindenre. Egyenlőre eddig jutott a fejéesztésük. Képesek utánozni a környezetükben látott érzéseket, de mivel valójában robotok, így érezni nem. Nem is értem hogy gondoltad ezt. Ez még csak a terminátornak sikerült eddig és ő is férfi ráadásul.
2018. okt. 4. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!