Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Maradjunk abban hogy a barátom nem nagyon tudja kimondani az érzéseit.

Azonban.. Ez egy dolog. De a párom sokszor mikor én finom így próbálom kicsit feszegetni az érzéseit akkor annál inkább cukkol..

Gondolok itt arra hogy megkerdezem hiányoztam? Erre nem szól semmit, vagy csak mosolyog.

És sok ilyen apró kis cukkolasa van.. De miért?

Máskor meg odabújik, olelget simogat. Szóval gyengéd. De 80 %ban ilyen hűvös és cukkol

Szerintetek miért?

2018. okt. 3. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Fiú, nem férfi. Azért.
2018. okt. 3. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, én is nehezebben fejezem ki az érzelmeimet, de azt utálom, ha ki akarják kényszeríteni belőlem és elkezdenek ilyeneket kérdezgetni, hogy "hiányoztam?", "szeretsz?". Én nem dobálózok minden nap ilyen szavakkal, mert szerintem súlyuk van, de a tetteimből úgyis tudhatja, érezheti az illető, ha így érzek. Meg persze ha akarom, akkor majd mondom, de minél inkább ki akarják kényszeríteni belőlem, annál kevésbé fogom mondani.
2018. okt. 3. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szeret Téged. Nem is kicsit. Csak azt nem értem, hogy miért viselkedik úgy mint egy nő, mert inkább ránk, nőkre illik az ilyen megnyilvánulás, mint sem férfiakra?

Vagy mind ketten nők vagytok?

2018. okt. 3. 19:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, ő sem szereti ha kényszerítik, nem is szoktam igazából. Csak nagyon ritkán kérdezek rá.
2018. okt. 3. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!