Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Cigány csávók bejönnek itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány csávók bejönnek itt valakinek?

Figyelt kérdés
2018. szept. 27. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Én egy igazi ügyvédet ismerek, aki nagyon helyes, tanult és nagyon értelmes, bár nagyon zárkózott:)
2018. szept. 27. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha igen, akkor megmártózom egy zsák kakaóban.
2018. szept. 27. 21:07
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Persze sok nőnek bejön csak sokan előítéletesek.
2018. szept. 27. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
47%

Én úgy gondolom nem az a lényeg hogy ki milyen származású. Hanem a jellem, a viselkedés a lényeg.

25N

2018. szept. 27. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Nekem külsőre nagyon is. Kamasz koromban volt is néhány harmatgyenge próbálkozás - nevezzük tiniszerelemnek - amiből aztán nem lett semmi a kölcsönös testi vonzalom ellenére, mert nagyon hamar kijött az, hogy mennyire más a kultúránk, teljesen másképp szocializálódtunk, stb. Persze biztos vannak kivételek, de azóta én inkább letettem erről.

26N

2018. szept. 27. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Hát persze!!
2018. szept. 27. 23:48
 7/9 anonim válasza:

Szerintem nem az számít hogy ki milyen származású ..ismerek sok olyan fiút aki roma de szőke ..és fordítva is ..

De nekem pl..csak a roma fiúk tetszenek általában ..

23/L

2018. okt. 16. 19:47
 8/9 anonim válasza:

Ti amúgy szarkazmusból írjátok ezeket? Cigány srác vagyok 24 éves, de soha senki még csak esélyt sem adott, barátaim sincsenek. Volt aki azon problémázott, hogy komolyzenét és metált hallgatok esetleg, hogy múzeumba járok mozi helyett és hogy ez milyen unalmas, volt aki évekig folyton megalázott, szemétkedett velem, hogy miután elküldtem az k... anyjába, azzal jöjjön hogy tipikus cigány stb...

Annyira nem illik a világképembe, amiket írtok, ezek a pozitív válaszok. Akarok nektek hinni, de egyszerűen nem megy.

2018. nov. 7. 05:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Megertem hogy nehéz elhinni hogy van aki másképp gondolkodik. De pl. Nekem volt kapcsolatom egy török sráccal. Aztán ott meg előjott a migrans/terrorista/elmebeteg lemez.. Had ne soroljam hogy miket mondtak az emberek.

Holott egy jó lelkű fiúról volt szó aki ide járt egyetemre mint cserediak. Én mégis vele voltam, mert nem az érdekelt hogy milyen származású hanem hogy milyen ember. :)

4es válaszoló voltam.

2018. nov. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!