Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelemből szex, szexből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemből szex, szexből újra szerelem?

Figyelt kérdés
Volt egyszer egy szerelem, olyan igazi mindent elsöprő. Egyszer csak vége lett. Szex kapcsolat maradt meg egy időre majd elváltak útjaink. Évek teltek el majd újra össze melegedtunk, szex kapcsolat alakult ki. Hogyan lehetne ebből újra szerelem?
2018. szept. 26. 00:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ez valamiféle pszichés rendellenesség, hogy a kettőt külön éled meg, ugyanis a szex és a szerelem normál esetben egymást erősíti, sőt, azonos is... :)

Belső érzelmi munkával lehetne ezen változtatni. Ez, hogy ilyen, Rajtad áll, a megélésed ilyen, nem a kapcsolat ilyen.

2018. szept. 26. 01:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, ha a szexkapcsolatban és az összemelegedésben nem lett újra szerelem, akkor szerintem nem igazán lesz ebből újra az. De ha eldöntitek, hogy együtt szeretnétek lenni és tudjátok mi volt régen a gond, megbeszélitek és azokat a dolgokat másként alakítjátok, akkor lehet ebből még bármi sokkal jobb is. Szerintem az egy nagyon jó pont, hogy ennyi idő után újra egymásra találtatok. Kapcsolat az nem csak terem, hanem egy idő után munkával lehet fenntartani és sokkal jobb is lehet.
2018. szept. 26. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogy.

A testedet szereti, azon rövid időre amíg együtt vagytok valószínűleg jól meg vagytok, de pontosan tudja hogy ebben a kapcsolatban ennyi van.

Ha valakivel együtt lehetnél a nap 24 órájában és még sem teszed, annak mindig oka van!!!!

42F

2018. szept. 26. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez max a te részedről volt szerelem. Ha kölcsönös lett volna, nem tartanátok itt. Ő csak jókat akar dugni.
2018. szept. 26. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!