Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert lehet ez? Vajon nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lehet ez? Vajon nem kedvel már?

Figyelt kérdés

Másfél hete megismertem egy fiút, azóta napi szinten beszélünk, rögtön megtetszettunk egymásnak, nagyon sok a közös dolog. De ő is nem rég szakított és én is. (Ő egy éves kapcsolaton van túl, én kettő )

nagyon aranyos, mindig dicsér, hogy gyönyörű vagyok és alig várja, hogy talalkozzunk. Két napja viszont nagyon hideg. Ha rákérdezek, hogy mi a baj azt mondja semmi, rossz napja van. De teljesen mashogy ir mint előtte. Sajnos találkozni csak két hét múlva tudunk. Mit gondoltok mi állhat a háttérben?

L/19 F/23

2018. szept. 25. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Visszatért az exe.
2018. szept. 25. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

10 millió egy és oka lehet, meg pl az is hogy igazat mond. Honnan tudhatnánk, de komolyan?

19 évesen lehetne picit több eszed.

2018. szept. 25. 13:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Az elején tartotok (a nagy büdös semminek). Nem működik a kémia, ennyi.
2018. szept. 25. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy meggondolta magát, vagy azon gondolkodik, hogy meggondolja- e magát...
2018. szept. 25. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!