Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért táplálják az emberekbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért táplálják az emberekbe a hamis reményeket?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom,majd el jön az igazi mikor nem várnád,meg nem kell keresni megtalál,meg maj így meg úgy elfogad,meg stb...

Aztán meg egy csomó embernek el sem jön,meg sem találja egyedül halnak meg reménykedve. Sokszor a remény is fáj ám,álmodozva fel fel ébredve,hogy sehol senki.

2018. szept. 25. 11:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Inkább azon gondolkozz el, hogy akik ilyen "hamis reményekkel" táplálnak szerinted, azok már sok mindenen átmentek és megtapasztaltak olyan dolgokat, amit te még sohasem... lehet, hogy nem mondanak hülyeséget.
2018. szept. 25. 11:46
 2/17 anonim ***** válasza:
Én mikor végre találok valakit így véletlenül akkor mindig csak fél oldali szerelem lesz belőle szóval nem tudom hogy lehetséges az,hogy mikor szerelmes leszel valakibe akkor a másik is beléd, szinte elképzelhetetlen.. :D
2018. szept. 25. 11:46
 3/17 anonim ***** válasza:
76%

A gond pontosan ott van hogy csak reménykednek.

Változni, hinni önmagukban azt nem.

2018. szept. 25. 11:53
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
A pártalálás olyasmi mint a piac, mindenki szeretne jóljárni, de csakis akkor köttetik meg az üzlet ha mindkét fél igényei közel hasonló mértékben kielégülnek. Vagy legalábbis azt gondolják :)
2018. szept. 25. 11:53
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

Nekem alakult ki úgy kapcsolat, hogy nem is kerestem. Épp az erdőben jött velem szembe.

Amúgy a legjobb kapcsolataim véletlen találkozásból születek. Nekem csak meg kellett ragadni a helyzetett.

A legtöbben itt szúrják. Annyira mulyák, hogy nem tudják felismerni és megragadni az alkalmat. Egy haverom is 30 évesen sír, hogy nincs nője és még szűz. De konkrétan ott voltam amikor a csaj szinte tálcán kínáltan magát, ennél már csak akkor lehetett volna egyértelműbb a dolog, ha konkrétan meztelenül ül le az ölébe a lány... és balfék nem lépet semmit, mert lövése nem volt róla, hogy bizony ez a leányzó őt nézte ki magának.

Úgyhogy alkalom mindig jönni fog, ha az életed nem a 4 fal között éled, de egyre több olyan analfabéta ember van aki képtelen értelmezni a helyzetet és élni a lehetőségekkel...

2018. szept. 25. 12:17
 6/17 anonim ***** válasza:
65%
Én sem kerestem és egyszer csak egy villamos megállóban megtörtént.
2018. szept. 25. 12:22
 7/17 anonim ***** válasza:

En feladtam a remenyt, hogy talalok valakit "fuck this shit Im out" ekkor talalkoztam az exferjemmel.

Amikor eroltettem a dolgokat akkor sose lett jo vege

2018. szept. 25. 12:55
 8/17 anonim ***** válasza:

Nincs törvény rá, hogy mindenki megtalálja a szerelmet (!fõleg ha nem is tesz érte semmit), de akinek sikerül, annak gyakran úgy jön össze, hogy nem hajszolja kétségbeesetten, mert úgy igazán szép. Ezek a tanácsok fõként azoknak szól, akik kétségbeese hajszolják a kapcsolatot, elrontva az egész hangulatát.

Én nem mondom neked, hogy majd eljön az igazi, nem tudhatom. Inkább azt mondom, hogy abbòl sem kellene messzemenõ negatív következtetést levonni, hogy eddig nem jött el. Nem kell bárkibe szerelmes lenni, szép dolog kivárni a megfelelõt. Attól, hogy eddig nem jött el, még ezután eljöhet, de nem biztos;) Az is lehet, hogy sohasem, de ez tõled is függ, nem valami sorsszerū dolog, de többnyire te magad irányítod a sorsod.

2018. szept. 25. 13:21
 9/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem úgy kell értelmezni, hogy akár akkor is bekopog majd az ajtón a fullos Juci, ha egész nap otthon mereszted a segged tévé előtt és hónapok óta nem fürödtél, mert keresés nélkül is mindenki megtalálja "az igazit, hanem úgy, hogy ha görcsösen keresed, minden nőnél bepróbálkozol, nyomulsz, minden minimális pozitív visszajelzés után már az esküvődet tervezgeted és a harmadik gyereketek nevén gondolkozol, akkor kevesebb esélyed van egy boldog párkapcsolatra, mintha egyébként is kiegyensúlyozott életet élnél és elvárások nélkül, "lesz, ami lesz" mentalitással állnál minden szimpatikus nőhöz, akivel összehoz az élet akár a munkahelyeden, akár baráti társaságban, programokon, utcán, tömegközlekedésen, akárhol.
2018. szept. 25. 14:44
 10/17 anonim ***** válasza:

Ezek közhelyek, Kérdező. Szokványos, gépiesen használt kifejezések. Aki ilyet mond, leporolhatja a kezeit, hogy ő aztán mindent megtett a siker érdekében.

Sehol nincs garantálva, hogy találni fogsz kapcsolatot, szerelmet.

2018. szept. 25. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!