Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a szülők tesók úgy gondolják hogy a párotok nem 'nektek való'?
Figyelt kérdés
Sok tapasztalat tanács jöhet köszönöm2018. szept. 24. 15:44
11/12 A kérdező kommentje:
Velem szemben is őszinte és sokszor nyersen hat. Nem bantasbol teszi, én ezt tudom. És őszintén szólva én örülök is ennek, ugyanis nem egy bájgunár és nem ver át. Az exem pl nagyon finomkodva beszélt mindig is meg pont az ellenkezője volt neki. Aztán meg is csalt. Szóval nekem többet ér az őszinteség mint a nyálas finomkodás
2018. szept. 25. 13:20
12/12 anonim válasza:
Úgy látszik, a családod jobban szereti az álszent embereket. Mondjuk, ki nem szimpatizál velük jobban? A baj az, hogy onnantól van bökkenő, amikor rájön az ember, hogy egy álszenttel van dolga. Legalább a párod nem ilyen. De nem tudom, azért egy kicsit nem tudna finomítani a modorán? Elvégre felnőtt ember, tanulja meg, hogy néha jobb csendben maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!