Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért akarja az összes nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarja az összes nő magát keménynek, nemtörődömnek beállítani, amikor nagy részük rendkívül esendő, érzékeny alkat?

Figyelt kérdés

Ez az igazság. Nem tudom, hogy miért képzeli magát mindegyik Lara Croftnak magát.

Pl Sylk-E Fyne aki aki Eazy-E-vel rappelt, már a rappje alapján is egy kemény belevaló csajnak tűnik, nem hiába van közös dala az egyik legnagyobb gangsta rapperrel:

[link]

Az átlag nőnek azonban nem kellene ezt a "leszarom" nyomni, mert csak nevetségessé teszik magukat. Ők nem Comptonban nőttek fel, ahol kemeny csajjá váltak volna a Crips és a Blood bandaháborúk közepette.

2018. szept. 24. 11:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon flegmának nem mondanám magam, de ebben a világban muszáj keménynek tűnni valamilyen szinten, mert a gyengét eltapossák. Amióta hűvös vagyok, nem szekálnak és nem próbálnak kihasználni. Korábban sok problémám volt ebből.
2018. szept. 24. 12:52
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha olya esendőnek és érzékenynek mutatom magam, amilyen valójában vagyok, akkor elintézik annyival, hogy "női hiszti", "biztos menstruál", "ne hisztizzé má", "hisztis hülye pitsa". Jó lenne eldönteni, hogy akkor most az az elfogadott és elvárt, hogy megélem és kimutatom az érzelmeimet és nem otthon, egyedül bőgöm ki magam az egész napos csesztetés és megalázás után vagy az, ha kussolok, úgy csinálok, mintha kőkemény pasi lennék és semmi nem zavarna, másokkal együtt röhögök, mikor megaláznak, néha hangosan fingok vagy böfögök és soha nem veszek semmit rossz néven.
2018. szept. 24. 13:00
 13/24 anonim ***** válasza:
6%
Nem tudom kérdező, de marhára idegesít engem is, libidó gyilkos amikor férfit játszanak. Az hogy valaki érzékeny, az még nem feltétlen hisztis, a nőket pont a törékenységükért szeretjük, hiába próbálnak keménynek lenni, abban a férfiakat úgy se tudják leverni.
2018. szept. 24. 13:21
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem kell golyózáporban felnőni ahhoz hogy kénytelen legyél kemény lenni. Elég egy (akár fizikailag akár lelkileg akár szexuálisan) bántalmazó család/szülő. Elég lehet ha tizenévesen a szüleid vagy testvéred párod halálához kell aszisztálnod mert mondjuk rákos. Vagy ha egy súlyos balesetben maradandóan sérülsz ha megerőszakolnak de az is elég lehet ha egész gyerek és fiatal korodban csesztetnek gúnyolnak.

Nagyon sok dolog érhet ami miatt úgy érzed nem bízhatsz az idegenekben. Márpedig bizalom nélkül miért teregetnéd ki a lelked?

Engem egy marha laza csajnak ismernek akinek pont minden mindegy. Ez kellett ahhoz hogy művészlélek introvertált lassan érő lányként befogadjanak. Soha nem flegmáztam mert igyekszem megadni mindenkinek az alap tiszteletet és bizalmat de nem is fogok előttük bőgni vagy elérzékenyülni amíg nem kerülünk közelebbi kapcsolatba nem leszünk barátok. Miért hagynék ekkora támadható felületet?

Egy kisgyerek már általános iskolában nagyon jól megtanulja hogy ha kimutatod hogy gyenge vagy ha megmutatod mi az ami fáj fegyvert adsz azok kezébe akik élvezik mások bàntását. Nagy igazság hogy amin nevetsz azzal nem tudnak bántani és ha nem tudnak bántani békén hagynak.

És hozzátenném ezt nem csak a lányok tanulják meg. Az hogy milyen pajzsot használ valaki a személyétől és a tapasztalataitól függ. Mert nem csak a trágárkodás meg flegmázás lehet védelmi mechanizmus. A humor a harag a plázacicás nyávogás és cukiság a tudálékosság és meg ezer különböző stílus van amit azért vesz fel az ember mert ezzel tud érvényesülni és/vagy megvèdeni magát.

2018. szept. 24. 13:48
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert senki nem akar céltábla lenni.

Én érzékeny lány vagyok érzelmileg, de kislányként bátottak, amíg vissza nem csaptam. Utána békén hagytak. És amikor felnősz azt látod, hogy a barátaid elkopnak ha nem te vagy mosolyország, egyszerűen elkerülnek... Amikpr a saját anyád is hátbaszúr úgy hogy te közben kiteszed a lelked és nem segíthet pl az apád, mert ő már rég új családot alapított... akkor megtanulod azt, hogy közömbös légy és csak magadba bízhatsz egyedül a világon.

Nem fogok másokat bántani, mert bántottak engem is eleget. De képtelen vagyok egy tündér lenni, mert ahhoz tőből tépték ki a szárnyaim.

2018. szept. 24. 14:32
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj csajok, hogy kívülről befelé építkeztek. Az erő az egy olyan dolog, hogy próbára teszik. Valaki kikezd úgy is, aztán ha le hull az álarc, ott vagy meglőve. A lehetőséged meg a képességeid kéne számba venni és ahhoz képest tenni meg mindent.

Mondok példát mit csináltok kisarkítva. Megerőszakolnak, eztán viszek magatokkal mondjuk egy kést vagy pisztolyt. Aki megijed tőle az lelép, aki meg annyira az alja, az látja rajtad, hogy nem használod te ami nálad van, de kedves tőled, hogy a kényszerítés eszközeit így magaddal hoztad és pipázhatsz a változatosság kedvéért úgy, hogy a saját pisztoly van a fejed ez szorítva vagy késed a nyakadhoz. Lehet inkább azt kéne számba venni, hogy hova marjak, hogy elég időt nyerek, hogy otthagyjam a szituációt sértetlenül (persze megfelelő lábbeliben) . (képletesen vagy nem képletesen)

2018. szept. 24. 15:15
 17/24 he84 ***** válasza:
Én soha nem voltam, nem leszek ilyen direkt keménykedő, vagánykodó nő. Mindig is szerény voltam, nem direkt feltűnősködő.
2018. szept. 24. 15:35
 18/24 A kérdező kommentje:

Nos, meglepően normális válaszok jöttek, köszönöm lányok.

Igazából nem is azzal van a baj, hogy valaki keménynek mutatja magát, hanem azzal, amikor már játsza a gengsztert. Mert hiába mutatod magad keménynek, amikor a testbeszededből, a mimikádból látszik, hogy megjàtszod magad, akkor nevetségessé válsz, mert olyannak mutatod magad, aki nem te vagy.

Hasonló jelenség pasiknál is előfordul, amikor "gengszter rappert" játszanak. Pedig ha ezekre a keménykedőkre egy amerikában felnőtt 15 éves néger srác ráfogná a fegyvert hátulról, teljesen kétségbe esnének, és megszégyenülnének.

2018. szept. 24. 15:37
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, hogy hol találkozol azzal az "összes" nővel, aki "gengszternek" igyekszik mutatni magát. Életem során egyedül néhány cgány osztálytársam (közülük is főleg a fiúk) próbálkoztak ezzel, mert az amerikai minta alapján rájöttek, hogy ez az egyetlen út, amivel talán kivergődhetnek a putriból. Ha azt sérelmezed, hogy a saját traumáik miatt tartják magukat keménynek, akkor pedig nem neked kell eldönteni, hogy mi számít megfelelően nagy traumának ahhoz, hogy valaki teljes jogú keménycsávó vagy faxacsaj legyen. Nyilván mindenkinek a saját traumája a legnagyobb, te csak annyit tehetsz, hogy komolyan veszed, vagy nem.
2018. szept. 24. 17:00
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Ezen indokkal nálunk a pasik sem lehetnek kemények, mert ők sem golyózáporban nőttek fel. Koklúzió: hazánkban mindenki lekvár. No comment.
2018. szept. 24. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!