Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el ezt egy ilyen lánynál? 21f
Figyelt kérdés
Évek óta ismerem nagyon tetszik és kapcsolatot szeretnék vele. De ő nekem nem akar megnyílni.Zárkózottab típus. Nagyon titokzatos, nehezen mesél el egyes dolgokat, sokszor felhúzza magát apróságokon. Nagyon szeretném ha bízna bennem, érezze hogy mellette vagyok jóban rosszban. Nehéz vele érzelmekről beszélni pl, elvicceli az egészet. Nagyon vicces és humoros amot imádok benne. De nem nyitott felém. De van pl a legjobb barátnője akinek mindent elmesél. Gyönyörű kapcsolat ebből lenne ha megnyílna nekem. Csak nem tudom hogyan érjem ezt el. Mert tök jól elvagyunk kettesben, nevetünk mindig. Kavartunk is párszor, de ha arra kerül a sor hogy komplyan beszélgetni, ő már menekül. Mert lehet vele, csak felém nem nyitott. Pl ha össze is veszünk nem lehet vele beszélni, megoldani a problémát mert csak még idegesebb lesz. Pl sokkal több időt szeretnék vele tölteni, akarom hogy közelebb kerüljünk egymáshoz. Hogy én legyek a mindene és mindig számíthasson rám. Én lennék az aki mindig meg tudná nevettetni, akinek kiöntheti a lelkét. Sokmindennel boldoggá tudnám tenni. Minden tökéletes lenne ha nyitott lenne felém. A beszélgetés sz, ami most nem annyira megy. Hogy érjem el hogy végre nyitott legyen felém?
Szóval ha össze is veszünk néha, inkább magában tarja a mondanivalóját minthogy szépen nyugodtan leülnénk és megbeszélnénk az egészet
2018. szept. 23. 22:46
2/15 A kérdező kommentje:
Rövid válaszokat ad, soha nem mesél.. Ha megkérdezen hogy van, milyen volt itt meg itt, az mondja csak hogy jó volt. Nagyon nehéz szóra bírni. Harapófogóval kell belőle a szavakat kihúzni
2018. szept. 23. 23:06
3/15 anonim válasza:
Biztos már jó kiísmert téged.
2018. szept. 23. 23:12
4/15 anonim válasza:
Nehéz így közelebb kerülnöd hozzá vagy azért mert fél,vagy azért mert nem akar tőled semmi komolyat !:( De az biztos hogy minél inkább tapadsz rá annál inkább taszítod.
Próbáld meg másképp szora bírni nem úgy mint ahogy eddig. Vagy tedd féltékennyé és nézd meg hogy reagál! A lényeg hogy ha nem olyan zárkózott csak veled ,akkor lehet nem sok esélyed van nála... szépeket írsz hogy mellette akarsz lenni segíteni neki stb... lehet nem érett meg meg a lány ahhoz hogy valaki komoly legyen mellette .... ha kitartasz lehet idővel eszre veszi hogy ez kell neki . De az is lehet hogy nem.... nekem is mikor "fiú barátom volt " a csillagokat lehozta volna nekem mellettem volt ha kellett ha nem , mégis olyan srácért sírtam neki aki a felet nem tette volna meg soha értem... a "baratom " sorsa végül az lett 2 ev után hogy már idegesített a jelenléte is annyira görcsösen azon volt hogy vele legyek. Pedig nagyon jó ember , de sajnos nem mi döntjük el kit szeretünk ki érdekel bennünket.
Egyszóval ahogy eddig próbáltad nem jó, próbáld másképp ha úgyse megy hagyd mert csak te fogsz szenvedni
2018. szept. 24. 00:31
5/15 A kérdező kommentje:
Megpróbálhatom úgy hogy féltékennyé teszem. Vannak lány barátaim akivel lefotózhatom hogy fogjuk egymás kezét aztán felteszem netre. Aztán lássuk a reakciót, de lehet még rosszabb lenne nem tudom. És igen tényleg érzem azt hogy nyomultam is rá
2018. szept. 24. 00:45
6/15 A kérdező kommentje:
Na és hogyan próbáljam szóra bírni? Eddig úgy próbáltam hogy éreztettem vele hogy szeretem.. Ezzel csak tényleg rosszul sült el, rátapadtam, és taszító voltam
2018. szept. 24. 00:49
7/15 anonim válasza:
Mért akarod szóra bírni? Nem ez az egyetlen módja annak, hogy közel kerüljetek.
2018. szept. 24. 01:02
8/15 A kérdező kommentje:
Hanem?
2018. szept. 24. 01:08
9/15 anonim válasza:
Szerintem szimplan hagyd a csajt, nem kellesz neki.
2018. szept. 24. 05:27
10/15 anonim válasza:
8: Nem kapni kell akarni. Nem akarni kell. Nem is értem, ha akarsz tőle meg rá akarod venni dolgokra, miért vagy vele, ezek nem a vonzalom jelei, inkább hibásnak látod és meg akarod javítani.
A szerelem nem ez. A szerelem gyengéd adás.
Gyönyörködsz benne, örömödet leled benne, megcirógatod a kezét, a haját, megöleled, mert jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!