Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem, vissza akarom kapni. ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, vissza akarom kapni. ?

Figyelt kérdés
5evig voltam egyutt a parommal , szakitottunk nagyon elbasztam.ez 2 eve volt.Most ujra elkezdtunk beszelni es fel ujra kezdeni mert nem bizik bennem .azt tervezem hogy elmennek csinalok neki egy bekitos videot igy elso lepesnek . Nem tudja senki hogy ujra beszeljunk igy ajandekot nem tudok neki venni. Van valami mas otlet e melle ? Vagy barmi?kerlek segitsetek!23l

2018. szept. 22. 02:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért szakítottatok?
2018. szept. 22. 02:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én a helyedben nem próbálnám meg manipulálni ilyen tárgyi javakkal, inkább bocsánatot kérnék (bármiről is legyen szó), és beszélnék vele nagyon őszintén az érzéseimről, persze személyesen. Kérdés, mennyire vevő rá.
2018. szept. 22. 02:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is a 2-es válaszolóvalbértel egyet
2018. szept. 22. 06:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha bedzélsz vele az a legjobb. Kérj tőle találkozót, mondd el neki, hogy komolyan akarsz vele beszélni, fontos és halgasson meg. Ennél nincs jobb szerintem. Az előttem szólóknak is ebben van igazuk.
2018. szept. 22. 09:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatsz vele beszélni őszintén az érzéseidről, de nem tudjuk, hogy mi volt az amit "nagyon elbasztál".

Ha volt párod nem fogja tudni feldolgozni azt ami miatt szakítottatok, és nem fog megelőlegezni egy kis bizalmat neked, akkor viszont nem erőltesd. Legközelebb próbáld meg nem elbaszni ennyire a kapcsolatot. Nem mindenki tudja és képes feldolgozni ezeket, és ha így jöttök össze, akkor azért részben halálra van ítélve a kapcsolat.

2018. szept. 22. 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezek mar meg voltak talalkoztunk , beszeltunk errol de akkor is fel ami ertheto
2018. szept. 22. 11:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Mitől? Félreléptél esetleg?
2018. szept. 22. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!