Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Többet szeretnék a barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet szeretnék a barátság extráknál de hogyan?

Figyelt kérdés

Van egy srác egy hónapja az életemben.... véletlenszerűen találkoztunk először, 3 hónapja szakitott vele az ex párja 6év kapcsolat után..... már aznap szex lett a vége az estének. Akkor az egész éjszakát együtt töltöttük. Azóta minden nap beszélünk folyamatosan viberen bármi történik bármelyikünkkel egyből megbeszéljük, azóta 4-5 alkalommal aludt nálam.... eddig elhittem, hogy ez majd mennyire jól fog működni, hogy barátság extrákkal, de rádöbbentem, hogy nem.... tegnap felhivott és mellékesen megemlitette, hogy randija volt az egyik nap múlthéten csak nem tudta, hogy gáz e ha mondja ( ami után nálam kötött ki es itt aludt csak nekem azt mondta a haverjával volt) de nem volt nagy az összhang így nem lett semmi, a csaj lerázta.... na mármost ebben a pillanatban amikor ezt mondta, rájöttem hogy ez nekem mennyire fáj....

Mit tudnék csinálni? Nekem tényleg fontos és tényleg nagyon jól kijövünk, rengeteget beszélgetünk, nevetünk.... nem szeretném elveszíteni de félek, hogy ez nagyon fog fájni.....tanácstalan vagyok....

2018. szept. 18. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Ehhez kellene a srác is, hogy több lehessen.Egy lehetőséged van csak, beszélni vele erről.A válasza után okosabb leszel.Igen esetén megpróbáljátok.Nem esetén pedig vagy tovább folytatod vele így, vagy keresel olyat, aki többet szeretne ennél.Mást erre nem tudok javasolni.
2018. szept. 18. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Úristen mit akarsz egy ilyen embertől? :D Hazudozik össze-vissza, eq-ja nem lehet valami magas, téged meg ürítőlyuknak használ.

Mi benne olyan rohadt vonzó? :D

Vakard le magadról, ne találkozz vele többet, és ne állj szóba vele. Úgy majd elfelejted, és nem fog fájni.

2018. szept. 18. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de mennyi idősek vagytok? Annyira egyértelmű, hogy neki ennél több nem igen kell. A napi chat meg ma már ne jelent semmit.
2018. szept. 18. 12:14
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

6 ev utan szakit a baratnojevel...classic rebound.

Bocsi, de teged csak arra hasznalt, hogy tuljusson a szakitason.

Meg akkor is, ha jot beszelgettek, nem jelent semmit, egy ferfi nem fog nemet mondani az ingyen pun cira.

Ha van egy kis onbecsulesed, akkor otthagyod, mert igy csak te fogsz serulni ez garantalt.

Talan ugy tudod menteni a helyzetet, ha ott hagyod, mert azzal ESETLEG elgondolkodik, hogy mit jelentesz neki. De lehet, hogy nem. Lehet, hogy csak tovabball.

De akkor legalabb tisztan fogsz latni.

2018. szept. 18. 12:22
 5/8 A kérdező kommentje:

26 én 32 ő....

egyebkent igazatok van ebben biztos vagyok pont ezert annyira szarul érintenek ezek a válaszok is....

2018. szept. 18. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

Ezt elb.tad, azt ugye tudod?

Odaadtad magad olcsón, könnyen, a semmiért cserébe. Ha a boltban veszel egy tábla csokit 50 ft-ért, és kimentél az üzletből, te se mész vissza, hogy bocs, de fizetek érte 250-et is.

Ha többet akarsz, eleve ne érd be kevesebbel. Ha beérted a kevéssel, akkor utólag ne reklamàlj. Majd tanulsz az esetből. Legközelebb, másoknál okosabb leszel.

2018. szept. 18. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy kizárod az életedből. Hasonló esetem nekem is volt. Sokáig (túl sokáig) hittem,hogy ebből akár lehet is valami. Közös programok, kedves szavak, együttalvás...

Aztán vettem egy nagy levegőt, és elkezdtem hanyagolni, nem kapkodott utánam különösebben. Ezzel el is dőlt, hogy jó volt (sajnos) a megérzésem. :/

2018. szept. 18. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Tudom, hogy fáj, de ebből nem lesz semmi. Randizott mással, tehát keresi a lehetőségeket, de te eszébe se jutottál, mert nem úgy tekint rád és, aki egyszer nem úgy tekint rád, csak használ, az nem is fog akarni ennél többet. Sajnos ez dupla tapasztalat. A napi chat sem jelent semmit. Szeret beszélgetni és szeret szexelni, te meg pont kéznél vagy.
2018. szept. 18. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!