Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok éve tartó kapcsolatot, amiben szereted a párod, de már nem vagy szerelmes felrúgnál egy új szerelem miatt?
Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 09:43
11/13 anonim válasza:
Akibe nem vagyok szerelmes, azzal nem szexelek többé. Ilyen egyszerű.
12/13 anonim válasza:
A férjem valószínűleg ezt tervezi!😟😢
13/13 anonim válasza:
Mi már nem vagyunk boldogok és ezért valószínűleg én felrúgnám. De ez egy olyan dolog, hogy kísértés volt akkor is, amikor még szerelmes voltam, és valamennyire boldog is, de akkor egyszerűen nem engedtem át magam egy új szerelemnek és nem is lettem szerelmes. Most meg szerelmes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!