Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akkor ez most szerelem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ez most szerelem vagy csak vonzalom vagy mi?

Figyelt kérdés
Több sráchoz is vonzódok, de van egy valaki, akit ugyanúgy nem ismerek, mégis sokkal nagyobb hatással van rám, mint a többi srác... azt mondják, akit nem ismersz, abba nem lehetsz szerelmes. De akkor ez most mi? Miben különbözik a többi esettől?
2018. szept. 15. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Idealizálod. Abban.
2018. szept. 15. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Vágyódás a másik iránt. Kialakítottál már magadnak egy képet és az tetszik neked.

A szerelem mély ismertségen, sok beszélgetésen és mély érzelmeken alapul.

2018. szept. 15. 20:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem képzelődök arról, sőt nem is gondolok arra, hogy milyen lehet stb.

De mikor először megláttam, minden megváltozott. A másodperc tört része alatt idealizálhatom?

Vannak mások is, akikre ránézek és vágyat érzek. De nála van valami plusz.

2018. szept. 15. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első benyomás nem tudatos és iszonyú erős attitűdöt eredményez. Én úgy fogalmaznék, hogy a többi is tetszik neked, de úgy igazán ehhez a fiúhoz vonzódsz.
2018. szept. 15. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

Értelek, ilyet én is átéltem nem rég...

Utanaolvasgattam mert amúgy is érdekelnek az ilyesféle pszicho dolgok. Azt találtam erre a jelenségre, hogy van x dolog, ami szerelmet vagy vonzalmat ébreszt bennünk tudat alatt akar.

A fenti , amolyan “szerelem első látásra” dolognal az ismerosseg kapcsol be. Ergo a pasi vagy külsőleg, vagy belsoleg, stílusban, akar csak mozdulataiban emlékeztet téged valakire. Ez sokszor nem is tudatos dolog, és lehet a gyerekkorodbol valaki, aki mintául szolgált neked vagy hatással volt rad, vagy egy korábbi szerelemre is emlékeztethet.

Nálam pl van bennem valami, más értelmes magyarázat nekem sem volt arra, hogy első látástól miért éreztem intenzív vágyat az egész személyisége iránt, ami nem egyenlo a puszta szexuális vonzalommal. A pszichológia ilyesmivel magyarázza a szerelem első látásra dolgokat.

Ezzel nem azt mondja hogy az ilyesmi minden esetben egy fals érzelem, mert ebből ugyanígy lehet mely szerelem is később. Csak jó megismerni magát a valódi személyét az illetőnek, mert a valóságban nem biztos hogy kellő mértékben tudja neked azt nyújtani, amit látsz benne, és talán sokkal több dologban eltér ettől a képtől.

2018. szept. 15. 20:49
 6/6 he84 ***** válasza:
Ez nem szerelem, hanem fellángolás, ami rövid és el fog múlni. Ha ránézel valakire és nagyon bejön, de még szinte nem is ismered, az vagy fellángolás, vagy szexuális vágy, vagy akár mindkettő és nem több. Szerelmes csak abba lehetsz, akit már jobban ismersz és a jellemébe, ő belé szeretsz bele, nem a megjelenésébe.
2018. szept. 15. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!